Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Érzésre is jobb a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Érzésre is jobb a lány szájába élvezni, vagy csak látványra?

Figyelt kérdés

ma 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Nekem akkor van a legintenzívebb orgiám, ha szájban vagyok és közben egyik kézzel a farkam dolgozza, másik kezével simizi és cirógatja a zacsit. :) A végén pedig a szájába élvezek, nem veszi ki. Utána garantáltan beájulok és észhez kell térjek.
ma 09:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jobb érzésre sokkal. Meg izgatóbb is az amikor eldurransz és lenyeli az utolsó cseppig csillagokat làtsz , utána takarìtgatni sem kell. Imàdom az olyan csajokat akik ezt bevàllalják.
ma 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Erzesre is

Nekem egy szajba elvezos oralnal nincs jobb

20f

ma 10:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Én eddig egyszer élveztem szájba. Fizikailag nem volt nagy különbség de a látvány az nagyon izgató.

26/f

ma 10:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, jobb! Nagy kedvencem. f.
ma 10:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Én akkor éreztem a legjobban szeretve magam, amikor egy lány szájába élveztem.

És boldoggá tett, ahogy egymáshoz bújtunk, szeretgettem, kényeztettem, odafigyeltem rá, boldoggá tettem, ott voltam neki, tiszteltem, megbecsültem, meghallgattam.

Jólesne nekem, ha találnék egy lányt, akinek szüksége van rám, aki olyannak fogad el amilyen vagyok, akivel együtt nevetünk, minőségi időt töltünk együtt, lenne közös hobbink is, együtt főznénk, társasoznánk, gémelnénk, bevezetne a kreatív alkotásokba, kitartanánk egymás mellett, együtt terveznénk, lenne énidőnk és közös időnk is. Szeretnék tudni elköteleződni, erőfeszítéseket tenni.

Szeretetre vágyom, ölelésekre, csókokra, simogatásokra, mély kommunikációra, minőségi időre, szenvedélyes vonzalomra, bújásokra.

ma 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Érzésre is jobb, és ilyenkor nő is a szemeben a partnerem mert tudom nekem akar ezzel jót. Sajnálom, hogy ők ezt nem nagyon élvezik, pedig úgy jobb lenne mindenkinek. F.
ma 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Jobbnak jobb, de nem fizikailag, hanem agyban, érzelmileg.
ma 11:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Fizikailag is sokkal intenzívebb és jobb ez biztos. Tapasztalom.
ma 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!