Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hívja fel magára egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hívja fel magára egy csaj a figyelmet ,ha van pasija?

Figyelt kérdés
Mentem az utcán és jött felém egy ismerős csaj. Elment mellettem majd én hátra fordultam megnézni hátulról is és ő meg visszafordult és azt mondta - nekem van pasim ok? De úgy rázta a seggét hu. (Fotó max privátban)

ma 05:36
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Látta úgy nézed, hogy kiesik a szemed, meg le is fotóztad,,, ne csodálkozz hogy rádszólt.

Minden lány szereti ha megnézik, a neki tetsző pasik,a többiek ne nézzék.

ma 05:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Minek öltözködik úgy akkor, hogy kirakja a mellét (ami majdnem kiesik a hurából) és kirakja a seggét? Ezt minden férfi megnézi az tuti
ma 05:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Igazad van, de akkor se szeretik ha olyan is megnézi, aki nem tetszik neki.

Jöhet fotó ha tényleg lekaptad.

ma 05:50
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Attól hogy valaki párkapcsolatban él még szeretne jól kinézni.

Istenem az ilyen ösztönlények...

ma 06:13
 5/7 nb2019 ***** válasza:
23%

#1, #3: Nem azt írta a kérdező, hogy most fotózta le. Ha ismerőse, lehet akár facebook/insta képe is, amit megmutathat.

Kérdező: A reakciója csak annyit jelent, hogy nem azért öltözött úgy, hogy te utána fordulj. Ettől még lehet párja, csak épp akkor épp abban a ruhában érezte jól magát, vagy lehet akár szingli is, csak épp nem a te közeledésedre vágyik. Ha ismered, akkor úgyis tudod mi a helyzet.

ma 06:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert egy bonyolult lány, aki nem tudja, hogy melyiket válassza.
ma 07:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Szóval ha van pasim onnantól úgy kell öltöznöm mint egy trampli kócos hajnal smink nélkül hogy még véletlenül se tetszek meg másnak?

A világ is körülötted forog nem?

ma 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!