Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedtek néha vagy rendszeresen Kamagrát és társait? A Sildenafil Citrát - ezek hatóanyaga a legújabb kutatások szerint - bizonyítottan - rendszeres és gyakori használat mellett vérszegénységet okoz és akár leukémiát is?
Ha szerinted a legújabb kutatások bizonyították, akkor minek kérdezgetsz itt?
Amúgy én nem olvastam ilyen kutatást, de a merevedédi zavaron kívül más betegségekre is alkalmaznak pde5 gátlókat. Egyetértek az 1-essel, ilyen súlyos mellékhatások esetén nem engednék alkalmazni a hatóanyagot.
Egyébként meg a sildenafil már olyan régóta használt, hogy az engedélyezés utáni fázis 4 vizsgálatok is rég befejeződtek, tehát valszeg minden kiderült róla, ami kiderülhetett.
4s vagyok.
Azért 2 dolog nem mindegy
.1. veszel valamit de fel vagy negyed a hatóanyag= pénzzel atvernek
.2. más is xar benne= és esetleg beteg leszel tőle
#6 igen ez így van. A bibi, hogy totál lutri mit kapsz.
Amúgy könnyű megismerni a hamisítványokat: kicsit nedves kézzel dörzsöld meg kicsit, ha kék marad az ujjad akkor olcsó kamutabi. A valódi készítményt keményítőtartalmú bevonattal készítik (nem oldódik csak úgy vízre), a hamisítványt ételfestékkel mert minél olcsóbban ki akarják hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!