Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem ra h ujjazon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem ra h ujjazon meg a baratom??

Figyelt kérdés
Amit tudni kell ő nagyon felenk de benne van a tuz azert a kapcsolatban en vagyok a kezdemenyezo tehat o nehezebben kezdemenyez de mivek celozzak ra v milyen szituaco kellene jo lenne ha történne mar valami koztunk

nov. 5. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Imádom hogy itt mindenki tökéletes, mindenki elsőre tud mindent és elképzelni se tudják hogy valakinek nehézséget okoz valami.
nov. 6. 06:39
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
11-es, ezt nem tudom miből szűrted le. Kapott egy csomó tippet, hogy mit csináljon, olyanoktól, akik lehet, hogy elsőre maguk se tudták volna, de azóta már van tapasztalatuk, ami alapján próbáltak is segíteni.
nov. 6. 07:50
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
12-es talán azokból a kommentekből akik kinevetik és alázzák? Igen, volt aki segített, csodálkoztam is rajta.
nov. 6. 07:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, olyan mindig van, figyelmen kívül kell hagyni.
nov. 6. 10:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Csináld kicsit előtte, legalább látja is, hogy hogy szereted.
nov. 6. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi volt eddig? Mert ha csak szájrapuszi, akkor lehet, kicsit korai az elvárás.
nov. 6. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!