Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mekkora a párotok farka? Elégedettek vagytok vele?
Figyelt kérdés
tegnap 19:30
2/11 anonim válasza:
17-18cm, attól függ, mennyire van felizgulva, és kb 5cm vastag. Néha szokott fájni, de igen, elégedett vagyok vele.
3/11 anonim válasza:
Nincs párom. Akikkel szexelek azoknak 17-19 közt van.
23L
4/11 anonim válasza:
3 as te mérőszalagal jársz baszni??
Nincs párod de szexelsz😅😅
5/11 anonim válasza:
A lányok nem járnak mérőszalaggal, jómagam is tán 15 évesen mertem meg utoljára mert minek.
Unalmas nagyon ez a méretesdi, miért kell ezt állandóan erőltetetni?
6/11 anonim válasza:
Az enyém 15,5cm a legvastagabb helyen 4,8cm. De mindig nagyobbat mondtam volt, hogy 17 vagy 18at mondtam. Volt aki azt mondta meg nagyobbnak nézte. 😂
8/11 anonim válasza:
18cm. Elégedett vagyok vele, viszont kár, hogy csak egy van neki. Kettő kellene.
9/11 anonim válasza:
Totál átlagos méretem van, mégsem volt rá sose panasz :) S gyaníthatóan sokkal több partnerem volt mint a fél GyK-nak. Igaz nem vonalzóval a kezemben jártam csajozni, hanem inkább értelmesen kommunikálni próbáltam :)
10/11 anonim válasza:
18cm pont jó neki, én meg élvezem. 27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!