Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap orgazmus közben bepisiltem. Más is járt így? 23/n
Figyelt kérdés
Hozzáteszem, sohasem történt ilyen, de most valahogy iszonyatosan nagy hüvelyi orgazmusom volt, és bár hirtelen megijedtem először, összegében nagyon jó érzés volt, nem is tudtam volna visszatartani,fél percig spriccelt felfelé, a páromnak is tetszett.ma 12:09
1/6 anonim válasza:
Az exem mikor elment lovaglás közben rajtam egyszer bepisilt, meglepően izgató volt számomra szóval semmi baj, ez miatt ne aggódj :)
2/6 anonim válasza:
Igen, ezt hívják squirtingnek - csak így tovább a pasik nagy része meg van őrülve érte :)
4/6 anonim válasza:
Van egy szexpartnerem, azzal el tudom érni ezt. Másik tucattal nem sikerült. Pasifüggő is.
5/6 A kérdező kommentje:
3# hát nem tudom, nálad hogy volt, de nekem több deciliter jött, és előtte furcsa, erős pisilési ingerem volt, de nem akartam megállni emiatt. Szinte éreztem, hogy a hólyagom összerándul, és hát olyan színtelen, enyhén pisi illata volt, de inkább semleges.
ma 13:16
6/6 anonim válasza:
Igen Lajos ! Sok hozzad hasonlo pasi, aki nonek adja magat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!