Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok!!!!!!!!!!!!!!!! Shein,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok!!!!!!!!!!!!!!!! Shein, Temu, Aliexpress szexuális dolgairól tapasztalat ?

Figyelt kérdés
Kor, nemet, kapcsolati státuszt is írjatok légyszi mert érdekel ki miért és hogyan. nem akarok privátozni
ma 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nen csaj vagyok,nde láttam már közelről ezeket a pár dolláros szex kütyüket. Hát annyit is érnek.
ma 11:14
 2/6 Laylah ***** válasza:
63%
Aliról szoktam rendelni. Nyilván nem magas minőségű dolgokra kell számítani, de a célnak megfelelnek. Pl. a kötél, ami egy BDSM csomagban volt anno, sokkal jobb minőségű és puhább is, mint amiket azután vettem/vettünk, még a rendes szexshopos kötelek is ezek a poliészter keverékek, amik kemények érzésre. A többi kellék aránylag vékony műbőrből készült, mint pl. a szemkötő és a bilincsek, de a célnak tökéletesen megfelelnek és könnyen szállíthatók (nemzetközi távkapcsolatban élünk egyelőre, én 34, ő 37). Az ágyhoz való bilincsrendszert (a matrac alatt kell átvezetni, 4 bilincset ad ki a 4 sarokba) az első alkalommal elszakítottam, gyenge volt a varrás, de kis módosítással továbbra is használható. Bimbócsipeszek is jól bírják, a bimbósatu viszont nem jött be, túl nagy és nehéz, bár legalább elmondható, hogy van benne anyag. A pálcánk a szállítás során kicsit megsérült, letört a hegyéből egy kis darab, de a célnak továbbra is tökéletesen megfelel. A lovaglópálcát még nem próbáltuk, a flogger nem jött be, túl könnyű a műbőr hozzá. Uhh, rendeltem egy szegecses paskolót, na az valami brutál, másik oldala sima, nyilván műbőr bevonata van, egyszer használtuk, ruhán keresztül a mellemen, apró sebeket hagyott rajtuk, amiknek kb. 4 hónap kellett, mire eltűntek. Pedig nem is csináltuk olyan erősen, bírtam volna többet is. Nyakörvek is vékonyak, a legutóbbi már olyan volt, ami nem is alkalmas komolyabb húzásnak ellenállni, inkább kiegészítőnek jó. Ha nyakörv, akkor nekünk, viccen kívül, állatos boltban kapható nyakörv vált be leginkább: vastag, ellenálló, tartós. Szilikonos borítású dildók nekem nem jöttek be, akármilyen nedves voltam, mindig fájt velük játszani.
ma 11:33
 3/6 anonim válasza:
0%

Pasik!!!!!!!!!!!!!!!! Shein, Temu, Aliexpress szexuális dolgairól tapasztalat?

Kor, nemet, kapcsolati státuszt is írjatok légyszi mert érdekel ki miért és hogyan. Nagyon akarok privátozni!

ma 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyon szór a minőségük, az egyszerűbb darabok ugyanolyan jók, az elektromos készülékek hamarabb el tudnak használódni. Ha még nem próbáltál egy játékszer-típust és tesztelni akarod bejön-e, akkor érdemesebb először a Temuról rendelni egyet mielőtt a méregdrágát megvennéd egy shopból.

Bár megjegyzem, a shopok is tele vannak ugyanolyan típusokkal, márkákkal mint a Temu.

ma 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
46%

Ha fontos számodra az egészséged és a biztonság, nem rendelsz ilyen segédeszközöket Temuról, Wishről.

Ha ez kicsit is számít neked, nem ezen spórolsz. Léteznek minőségi, de megfizethető márkák is (pl. Satisfyer).

Tele vannak egészségre ártalmas anyagokkal, mérgező műanyagokkal és fémekkel.

Elektronikus eszközt meg alapszabály, hogy nem rendelünk innen. Ha zárlatos lesz, és kigyullad, örökre elbúcsúzhatsz a szerveidtől, amik hatalmas örömet szereztek neked. Ne kockáztass.

ma 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Sheinen mi van?
ma 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!