Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézegettem a rosszlányok oldalon a prostik adatlapját.Sok engedi a natúr franciát, kölcsönös franciát.Viszont nagy betűvel kiemeli,hogy aktus csakis óvszerben.Kérdem én,a natúr francia nem veszélyes a nemi betegségekre nézve?
#8: A 7-es válaszoló vagyok. Bár én a kérdezőtől kérdeztem, de ha már válaszoltál, akkor reagálok rá. :)
1. Chlamydia - A torok, illetve a garat chlamydia-fertőzés nagyon ritka. Nem összehasonlítható a hüvelyi és anális fertőzéssel, sem elterjedtségében, sem a tünetek erősségében.
2. Gonorrhea - A gonorrhea férfiaknál a legtöbb esetben (3-4 nap lappangás után) nagyon-nagyon kellemetlen tüneteket okoz, amik ráadásul láthatóak is (erős folyás, gyulladt pénisz). Ki menne natúr franciáztatni, amikor éppen ég a farka, és minden érintés fáj? Illetve ki szopna le gumi nélkül egy folyásos farkat? (Nem, a natúr francia feltüntetése nem azt jelenti, hogy mindig, mindenkivel, minden körülmények között...)
3. Szifilisz - A szifilisz nem képes ép nyálkahártyán és ép bőrfelületen keresztül fertőzni (a HIV-hez hasonló ebből a szempontból). Ha a számban és a torkomban nincs semmi sérülés, akkor nincs esélye a szifilisznek egy natúr francia esetében. Emiatt pl. csak nagyon puha fogkefét használok, ételt/italt forrón nem fogyasztok. Ha mégis sérül a szám, akkor addig értelemszerűen nem vállalom a natúr franciát!
4. Hepatitis B - Mivel a Hepatitis B elleni védőoltás a KÖTELEZŐ gyermekkori védőoltások közé tartozik, így gyakorlatilag mindenkinek védettsége van ellene.
5. Herpesz - A herpesz elterjedtsége a világban 60-95% közötti. Több mint az emberek felének-háromnegyedének van. Ha már elkaptad, bekerül a szervezetbe, és csak inaktiválódik. Ebből következik, hogy nem kaphatod el még egyszer, ha már van (márpedig az emberek többségének van).
6. HPV - Ez is a gyermekkori védőoltások között van, így nagyon sokan védettek ellene. Erről egy másik kérdéshez már írtam részletesebben, úgyhogy ide másolom:
A HPV nagyon könnyen (pl. egyszerű bőr-bőr kontaktussal is) terjedő víruscsoport. Egy sima kézfogással is átadható, uszodában, fürdőkben is találkozhatsz vele. Viszont a jó hír, hogy ép bőrfelületen nagyon kevés esetben okoz bármilyen tünetet. A HPV esetében nagyon magas az átfertőzöttség, a világ lakosságának 80% életében legalább egyszer HPV-hordozóvá válik. Általában elfelejtik az emberek, hogy a HPV nem egy betegség, csak egy kórokozó. A 170 féle HPV törzsből van 16 db, ami magas rizikójú a daganatos betegségek kialakulása szempontjából. A többi nagyjából ártalmatlan. A 16 ellen meg van védőoltás, amit bárki beadathat magának. Sőt a lányok egy generációja már megkapta tinikorában az oltást.
Veszélyes a natúr francia is, de a natúr aktus az veszélyesebb illetve ott van még a terhesség veszélye…
Saját tapasztalatom szerint azok a lányok szoktak natúr aktust vállalni, akik vállalnak lenyelést is :)
8#as vagyok
A 11#es válaszod 6 os pontjához hozzáfűzném, hogy Magyarországon 2007 óta van HPV ellei oltás, tehát akik előtte már éltek nemi életet nem kaphattak és felmenő rendszerben kapták a fiatalok. Tehát jó eséllyel egy 30 on túli prosti még nincs ellene oltva, az 50 es kuncsaftja hazaviszi a nejének és aztán jön a feleségnél a meglepi méhnyakrák.
Azért a többi betegség kockázati faktorát sem érdemes alábecsülni.
#14: "2007 óta van HPV ellei oltás, tehát akik előtte már éltek nemi életet nem kaphattak"
Miért ne kaphattak volna? A HPV elleni oltóanyagok felnőtteknek is adhatók. Ha megfertőződtél egy HPV-törzzsel, az ellen már nyilván nem véd, de a többi HPV-törzs ellen igen. Az oltóanyagok a patikákban szabadon kaphatók, bárki beadathatta magának azok közül is, akik 2007 előtt kezdték meg a nemi életet.
"jó eséllyel egy 30 on túli prosti még nincs ellene oltva" Jócskán 30-on túl vagyok, és be vagyok oltva. (7, 11 voltam)
#16: "Hány évesen lettél HPV ellen oltva? Mielőtt prosti lettél vagy azután?"
Nincs jelentősége, mert 3 havonta járok szűrésre (HPV-re is), és orális STD szűrésre is (ahol szintén nézik a HPV-t). Egyetlen HPV-törzset sem mutattak még ki, pedig 10+ éve csinálom a szexmunkát. Pedig a HPV nagyon könnyen terjed. Minden szűrés előtt biztosra veszem, hogy na most tuti meglesz - de eddig még nem sikerült.
"Ha az egyik natúr kuncsaftod már fertőzött, de még tünetmentes és napi 2-3 vendéggel számolunk nálad, amire magadon észreveszed a tüneteket, ami nőknél egy hét is lehet, már átadhattad további 8-10 vendégednek. Ezt, hogy tudod kivédeni?"
Mármint az átadást? Meg fogsz lepődni, de azt nem az én dolgom kivédeni. Felnőtt férfiakról van szó, mindenki a saját felelősségére kéri a natúr franciát. Nem kötelező így kérni. Ki mondta, hogy én a natúr franciát 100% fertőzésmentes garanciával csinálom? Értelmes ember tudatában van annak, hogy van valamennyi rizikó (bár szerintem nem túl nagy).
Amit én meg tudok tenni, hogy 3 havonta elmegyek szűrésre, orális STD-re is. Figyelek a saját egészségemre (alvás, étrend, mozgás stb.). Figyelem az aktuális partneremet, hogy nem-e beteg. A védekezés mindenkinek egyéni felelőssége. És azért jó páran kérik is az óvszert a franciához, nagyon helyesen.
Teljesen korrekt a válaszod. Igen nincs 100% os garancia, felnőtt döntésképes emberek vagytok. Még egy kérdésem lenne, ha megteszed, hogy válaszolsz. Tapasztalatod szerint férfiak mennyire tájékozottak ezekről a dologról ilyen szinten, ahogy leírtad általában? Es amennyiben tájékozottak, érdekli e őket a fertőzésveszély?
Leírok cserébe saját tapasztalatot. Nem velem történt, de igaz. Adott egy férfi, aki több lánynál járt az elmúlt években. A legtöbbnél egyszer, kettőnél kétszer, viszont egy lányhoz, aki Hozzád hasonlóan több mint tíz éve van a szakmában 6 évig járt. Mindenhol csak gumis franciát vett igénybe. Mikor ez utóbbinál először volt, és nekikezdtek volna a csaj szó es megbeszélés nélkül rögtön rábukott volna gumi nélkül. A férfi rögtön szólt, hogy ácsi, a csaj attól kezdve mindig gumiban szopta. Az első alkalommal valószínű a férfi sem kommunikálta előre a gumit, a többi lány alapján azt gondolta az az alap. Nekem meglepő volt, hogy nem a gumi az alap, még kicsit furcsán is nézett rá a lány, miért kér gumit a natúr helyett. Ezt csak azért írtam le Neked, hogy azért nem minden szolgáltató olyan tájékozott, mint Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!