Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok csak három percetek lenne a szexre el tudnátok élvezni, ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
Vagy ez a rövid idő, szinte nem lenne elég semmire, max csak orális szexre? Volt hogy csak ennyi időtök jutott valaha is egy aktusra?nov. 5. 05:37
1/11 anonim válasza:
Volt/van. Villámbacásnak hívjuk és ennyi idő alatt nyilván csak én tudok elélvezni mert a maga módján izgató ez is és nincs is más célja.
F.
2/11 anonim válasza:
Hát ilyen nincs, miért is lenne hogy megszabnák az időt.
De ha mégis akkor hozzá se fognék, megvárnám amikor lesz normális nyugodt körülmény.
3/11 anonim válasza:
Nem szívesen vágnék bele. 3 perc után én a csóknál, siminél, vetkőztetésnél szoktam tartani, még nyalni sem kezdek el ilyen hamar, nemhogy behatolni, és elélvezni.
4/11 NemFogodKitalálni válasza:
Ha “muszáj” lenne, akkor meg tudnám oldani. Tudom, hogy hogyan élvezek el nagyon gyorsan. Ezen kívül pedig a 20-30 perces férjemet is képes vagyok egy mozdulattal pillanatok alatt elélveztetni. Úgyhogy igen, el tudnánk élvezni mindketten.
6/11 anonim válasza:
Hogyanra: egyéni, mindenki tudja, hogy tud elélvezni a leggyorsabban, (ritmus, intenzitás stb) szóval megoldható a 3 perces. Néha alkalmazzuk is. Például, amikor őrülten orgazmusra vágyunk és ki szeretnénk elégülni, de a gyerekek ott nyüzsögnek így marad az, hogy menjünk már le a kamrába keressük meg a tésztaszűrőt vagy akármit. Na akkor egy viharos egymásnak esés és kész. Van egy feelingje ennek is. Utána egyfolytában huncutul tudunk egymásra mosolyogni.
8/11 anonim válasza:
3 perc, hát ha közben a visszaszámlálót kell nézzem akkor biztos nem :D Nem tom ma kipróbálom. F.
10/11 anonim válasza:
Finom dolog amikor az esti zuhanyzáskor már megkezdődik a tiszteletkörök futása, ami később egy kényelmes elnyújtott szeretkezésbe csúcsosodik ki.
Ugyanakkor imádok "Villám Joe"-t is játszani.
A lágytojásfőző programnak (értsd 3perces) is meg van a maga varázsa.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!