Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők! Ti tényleg élvezit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ti tényleg élvezitek az anált,vagy csak a párotok kedvéért csináljátok? Ma reggel kipróbáltam a partnerem miatt, mert tudtam hogy vágyik rá, de soha többet. Csak azt vártam, hogy élvezzen el és legyen már vége. Kellemetlen volt és fájt. N

Figyelt kérdés
tegnap 21:14
A kérdező szavazást indított:
Élvezem
A párom miatt megteszem
Nem élvezem, nem teszem meg a párom miatt sem
12 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Gondosan előkészítettétek a popólyukad? El voltál lazulva? Türelmesek voltatok?
tegnap 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Én élvezem csinálni. 41N
tegnap 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem tágított ki rendesen, nem izgatott ugy ahogy kell és a behatolást is ovatosan kell. Én élvezem de a férjem odafigyel rám.
tegnap 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem élvezem és senki kedvéért nem engedem, hogy a seggem dugják. Aki segget akar baxni, keressen hozzá egy homárt! Nekem van olyan lyukam ami dugásra való. 👍
tegnap 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
#4 gondolom a szád sem való szexre... 👎🏻
tegnap 22:12
 6/9 cinderella_ ***** válasza:
84%
Persze, hogy nem élvezed, mert a kijárat nem arra való.
tegnap 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
58%

Nekem is mindig faj de en ezt elvezem benne mert izgatja kozben a csiklom es keveredik az elvezet a fájdalommal

De mindig en ulok bele a farkába kulonben nem birnam

tegnap 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az eleje nem mondom, hogy fáj, de utána végig kellemes. Igaz, a csiklóm állandó izgatás alatt van, és ez a két érzés, kiad egy különös izgató egyveleget.
tegnap 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokan vannak úgy mint te, de le kellett volna állítanod a "művletet" menet közben ha nem jó. Sokkal többet ártasz a kapcsolatodnak, s saját magadnak is ha eltűrsz olyan dolgot ami neked nagyon kellemetlen. El tud indítani egy negatív kondícionálódási folyamatot.
ma 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!