Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mennyire gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire gyakori hogy szex közben lelankad a farkatok és mitől lehet? 41N

Figyelt kérdés

nov. 4. 13:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Sose volt ilyen . Akkor előfordul ha spicces állapotba vagyok.
nov. 4. 13:12
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Egészséges életmód és sport hiánya minden képen közre játszhat...bár egy fadarab is lehet lohasztó.
nov. 4. 13:13
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Én 51 éves vagyok.

Ritkán előfordul, mondjuk 20 ból egyszer, de ami fontos, hogy kell az inger ,( fizikai- vizuális), de annyiban rosszabb a helyzet, mint 30 éve, hogy anélkül könnyebben elkezd lankadni...

De egyáltalán nem zavaró.

nov. 4. 13:13
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Mostanában előfordul.A kor+ az asszonyé is elég tág már.58f
nov. 4. 13:14
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Több oka lehet ennek a férfiaknál, az egyik a szervi probléma (vérnyomás, vitalitás - ugyebár hasznos dolog az egészséges életmód, táplálkozás, sport). A másik a fáradság vagy alkohol. A leggyakoribb mégis inkább pszichés, teljesítménykényszer, stressz, nem egyformán képes magában mindenki fenntartani az izgalmi állapotot.
nov. 4. 13:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hányszor nyit be a gyerek a szobába. :-)
nov. 4. 13:32
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Egyetértek az 5-össel, én rengeteg férfival voltam már, fizetős is voltam, összesen 3 pasinak volt ilyen problémája és mindnél pszichés háttere volt. Csak ezen a nő nem tud segíteni, lehetek akármilyen türelmes meg megértő, ezt a pasinak magában kell helyretennie, leginkább szakember segítségével,
nov. 4. 13:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam előfordul, de elég ritkán szerencsére. 30f
nov. 4. 15:47
 9/13 anonim ***** válasza:
38%
Sose fordult elő
nov. 4. 17:16
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Ha jött haza a férj..
nov. 4. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!