Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényes kérdés, hova élvezzen a párom hogy mindkettőnknek jó legyen? 24L
Figyelt kérdés
nov. 4. 09:52
11/20 anonim válasza:
A férfinak a változatosság a jó: arcodra, nyelvedre, melledre, puncidba, fenekedbe, míg a nőnek legtisztább, legkényelmesebb, ha lenyelhetik.
12/20 anonim válasza:
Férfiként mondom, a cici az mindig tuti volt, ha arcra vagy szájba nem mehetett (punciba én nem szeretek meg nem is szabad sokszor). Vagy esetleg poci.
13/20 anonim válasza:
Ha neked kell eltakarítani és nem okoz gondot akkor a legjobb ha lenyeled. Ha a pasi takarít akkor ahova mindkettőtöknek tetszik. 18L
14/20 anonim válasza:
Szerintem a punciba élvezés a legjobb mindkét nemnek.
15/20 anonim válasza:
Férfiként én csak szájba élveztem mindig, punciba soha nem tudtam, mert nem ment. Akik nem szájba szerették, ők a mellükre vagy a puncijukra szerették.
16/20 anonim válasza:
Szájba a legjobb szerintem. A pasiknak az talán a legizgatóbb és a legélvezetesebb. Nőként pedig a legegyszerűbb, mert a végén csak lenyeled, és nem kell mosakodni vagy takarítani utána.
19/20 anonim válasza:
A nők nagy része nyelni szereti, nekik az a legtisztább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!