Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek sokat nőttek a mellei...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek sokat nőttek a mellei szülés után van itt?

Figyelt kérdés
Szexik lettek?

nov. 4. 06:55
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

A terhességtől, szoptatástól ténylegesen megnőtt mell legtöbb esetben addig szexi amég tele van tejjel. Utána már csak félig üres szatyor.

Ezt nőként mondom mielőtt megköveztek

nov. 4. 07:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség alatt, illetve amíg szoptat addig nagy, utánna van hogy kissebb lesz mint előtte.
nov. 4. 07:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz!
nov. 4. 07:13
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Mindenki aki szült. De utána elmúlik ám... 😂
nov. 4. 07:14
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Szerencsés alkat vagyok, nekem szépek maradtak a melleim. Sokat tornázom ez igaz. 29N
nov. 4. 07:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A mell zsírszövet, semmi köze a tornázásnak ahhoz, hogy hogy állnak😂Még ha ki is lenne gyúrva az alatta lévő mellizmod, attól is max. férfiasabban néznél ki, nem a melleid lesznek nagyobbak vagy feszesebbek tőle. Ezen csak a plasztika segít, nem az edzés.

nov. 4. 09:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerekkel a terhesség alatt semmit nem változott a mellem. Szülés után kb a 2. éjszakán indult be. Nagyon durva volt. Aludtam picit, feszült, nagyobb lett. Aludtam feszült nagyobb... szemmel láthatóan nőtt a mellem. Tizenévesen mennyit ábrándoztam erről hogy reggel felkelek és megnőttek a pici melleim.😅 hát teljesült.. A helyett C kosár

Aztán szoptatás alatt is duzzadtak szépek voltak. Majd ahogy hagytam el úgy ment vissza az eredeti méretre.

Második gyereknél már a terhesség vége felé nőttek.

De szoptatás abbahagyása után vissza.

Harmadik terhességemnél vagyok s most már kb a 12.héttől brutálisan felteltek.

Szóval terhességenként is változó... Nem csak személyenként.

De összességében elmondható hogy igen a terhességtől szoptatástól feltelt mellek a legszebbek. Úgy álltak minhta szilikon lenne, tapintásra pedig mégis természetes.

nov. 4. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem lettek szexik
dec. 15. 01:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!