Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek sokat nőttek a mellei szülés után van itt?
A terhességtől, szoptatástól ténylegesen megnőtt mell legtöbb esetben addig szexi amég tele van tejjel. Utána már csak félig üres szatyor.
Ezt nőként mondom mielőtt megköveztek
A mell zsírszövet, semmi köze a tornázásnak ahhoz, hogy hogy állnak😂Még ha ki is lenne gyúrva az alatta lévő mellizmod, attól is max. férfiasabban néznél ki, nem a melleid lesznek nagyobbak vagy feszesebbek tőle. Ezen csak a plasztika segít, nem az edzés.
Első gyerekkel a terhesség alatt semmit nem változott a mellem. Szülés után kb a 2. éjszakán indult be. Nagyon durva volt. Aludtam picit, feszült, nagyobb lett. Aludtam feszült nagyobb... szemmel láthatóan nőtt a mellem. Tizenévesen mennyit ábrándoztam erről hogy reggel felkelek és megnőttek a pici melleim.😅 hát teljesült.. A helyett C kosár
Aztán szoptatás alatt is duzzadtak szépek voltak. Majd ahogy hagytam el úgy ment vissza az eredeti méretre.
Második gyereknél már a terhesség vége felé nőttek.
De szoptatás abbahagyása után vissza.
Harmadik terhességemnél vagyok s most már kb a 12.héttől brutálisan felteltek.
Szóval terhességenként is változó... Nem csak személyenként.
De összességében elmondható hogy igen a terhességtől szoptatástól feltelt mellek a legszebbek. Úgy álltak minhta szilikon lenne, tapintásra pedig mégis természetes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!