Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban védekezés?
Mivel nem akarok gyereket, ezért mindig gumival csak.
Kivéve ha a csaj szed fogamzásgátlót, bár ez nem gyakori. Ami a mellékhatások miatt érthető is.
A legjobb ha meddő a csaj, akkor nincs miről beszélni.
Megszakításos módszerrel védekeztünk 5 évig.
Sosem lett gyerek.
Mikor megbeszéltük, hogy most jöhet a baba első hónapban terhes lettem. (mielőtt azzal jöttük, hogy biztos meddő vagyok, vagy páromnak volt valami baja). Ésszel kell csinálni.
De ha olyan férfit találtam volna aki gumit húz akkor azt használunk.
Egy kizárt a gyógyszer. Azt nem bírja a szevezetem. Ezt el is mondom első találkozáskor. Úgy ismerkedjen, hogy 1-2 x év után sem fogok gyógyszert szedni.
Próbáltam, nem jött be.
A szokások alapján általában a pasi veszi a gumit, a nő az óvszert, de közös kasszánál ez úgyis "összefolyik". Ha tud tabit szedni akkor úgy, ha nem akkor marad a gumi. Megszakítással csak akkor "védekezünk" ha nem probléma egy gyerek.
A megszakítás egy hazárdjáték. Van aki évekig megússza, másnál pár alkalom után ott figyel a teszten a két csík. Elsőre viszont sosem tudod melyik kategóriába fogsz tartozni.
Közös feladat. Nincs olyan, hogy a fogamzásgátlás férfi vagy női feladat. Közös érdek, hogy ne legyen nemkívánt terhesség.
Szerintem az óvszer egy teljesen élhető megoldás, ha külön kasszán van a pár, akkor lehet felváltva venni, ha közös, akkor mindegy. Eddig egy barátomnak sem volt ezzel problémája, megértették, hogy a mellékhatásai miatt nem szedhetek fogamzásgátlót, a megszakításos meg nagyon rizikósnak tűnt mindig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!