Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolatban védekezés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban védekezés?

Figyelt kérdés
Szerintetek kinek a feladata? Én úgy gondolom közös feladat. Ti tudnátok hosszas kapcsolatban is csak óvszerrel védekezni,vagy közös téma kell legyen hisz már rengeteg féle opció van. Ti hogyan csináltátok ezt vagy csináljátok? Sokszor a pasik le vannak hordva s miaz huzzon csak gumit. Mi a véleményetek?
nov. 3. 11:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Mivel nem akarok gyereket, ezért mindig gumival csak.

Kivéve ha a csaj szed fogamzásgátlót, bár ez nem gyakori. Ami a mellékhatások miatt érthető is.

A legjobb ha meddő a csaj, akkor nincs miről beszélni.

nov. 3. 11:09
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Anno volt óvszer, hosszú éveken át.
nov. 3. 11:15
 3/13 anonim ***** válasza:
20%
Ki kell húzni időben a locsolót. Peteérés körül mehet a gumizás. Ennyi. Több ezerszer szexeltem így exeimmel, és egyik se lett terhes
nov. 3. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Megszakításos módszerrel védekeztünk 5 évig.

Sosem lett gyerek.

Mikor megbeszéltük, hogy most jöhet a baba első hónapban terhes lettem. (mielőtt azzal jöttük, hogy biztos meddő vagyok, vagy páromnak volt valami baja). Ésszel kell csinálni.

De ha olyan férfit találtam volna aki gumit húz akkor azt használunk.

Egy kizárt a gyógyszer. Azt nem bírja a szevezetem. Ezt el is mondom első találkozáskor. Úgy ismerkedjen, hogy 1-2 x év után sem fogok gyógyszert szedni.

Próbáltam, nem jött be.

nov. 3. 11:36
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

A szokások alapján általában a pasi veszi a gumit, a nő az óvszert, de közös kasszánál ez úgyis "összefolyik". Ha tud tabit szedni akkor úgy, ha nem akkor marad a gumi. Megszakítással csak akkor "védekezünk" ha nem probléma egy gyerek.

A megszakítás egy hazárdjáték. Van aki évekig megússza, másnál pár alkalom után ott figyel a teszten a két csík. Elsőre viszont sosem tudod melyik kategóriába fogsz tartozni.

nov. 3. 12:27
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Közös feladat. Nincs olyan, hogy a fogamzásgátlás férfi vagy női feladat. Közös érdek, hogy ne legyen nemkívánt terhesség.

Szerintem az óvszer egy teljesen élhető megoldás, ha külön kasszán van a pár, akkor lehet felváltva venni, ha közös, akkor mindegy. Eddig egy barátomnak sem volt ezzel problémája, megértették, hogy a mellékhatásai miatt nem szedhetek fogamzásgátlót, a megszakításos meg nagyon rizikósnak tűnt mindig is.

nov. 3. 13:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A legbiztonságosabb minden szempontból a gumi. Aki ezt nem hajlandó megérteni és elfogadni azzal nem ismerkedek. Senki kedvéért nem fogom károsítani a gestem. Kinek a feladata? Szerintem közös.
nov. 3. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Milyen érdekes, hogy ugyan azt írta a #4 mint én, #3 hozzászolas lett csak lepontozva. Ti ilyenkor go dolgoztok is?
nov. 3. 13:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig minden kapcsolatomban óvszerrel védekeztem. Az elsőnél volt egy két éves időszak amikor szedtem fogamzásgátlót, de soha többé, ennyit nem ért. Ma már olyan vékonyak az óvszerek, hogy nem hiszem el, hogy akkora fennakadás lehet valakinek felhúzni. Nyilván nem akarok én sem terhes lenni, meg a partnerem/párom sem akar gyereket, így ez nem is kérdés. Senkinek nem volt ezzel soha baja. A többi lehetőség (női óvszer/pesszárium/spermicid etc) vagy sokkal macerásabb (maga a felhelyezés és használat) vagy csak nem annyira megbízható mint az óvszer. A rézgyöngyöt tudnám még elképzelni, de az jóval drágább kategória, és tényleg csak komoly kapcsolatban érné meg, a költségek felezésével. Az óvszert meg hol én veszem hol a párom, így nagyjából 50-50 százalék a költségek megoszlása.
nov. 3. 14:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolat elején gumi volt mindig is, aztán meg megszakítás, nálam ez bejött a 20 év alatt.
nov. 3. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!