Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40-es férfiak valóban csak kihasználják a 18-20 év körüli lányokat?
Figyelt kérdés
nov. 2. 23:23
2/17 A kérdező kommentje:
Nagyobb eséllyel futtatják őket pl. Túl könnyen vezetik őket az orruknál fogva.
nov. 2. 23:26
3/17 anonim válasza:
Hova vezetik őket?
Dugni ugyanúgy akar a 20 éves srác is.
Pénzzel meg legfeljebb a lány tudja lehúzni a pasit.
4/17 anonim válasza:
Kérdező se tudja mit akar. Azon kívül hogy dugni...
7/17 anonim válasza:
A fiatalabbak is csak megakarják dugni őket!
Sajnos a 25 alatti lányok csak a szexre alkalmasak, vagy még arra sem.
Szomorú, de ez van!
8/17 anonim válasza:
#7 a 40 felettiek meg már arra se jók. Folyton menstruálnak, itt fáj ott fáj, tötty-lötty az egész
9/17 anonim válasza:
Nem tudom,. egy 18-20 év közti csajomat sem futtattam.. max a perverzióim felé terelgetem, de ez is olyan hogy nem kényszer, én max az ötletet dobom fel, ha bennevan bennevan, ha nem, nem.
10/17 anonim válasza:
Nem feltétlen, sőt van hogy pont a fiatal lányok keresnek jómódú idősebb pasit. Szóval mindkét félnél lehet hátsó szándék. De lehet minden okké is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!