Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szex volt az amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szex volt az amit csináltál, amit soha többé nem akarsz mégegyszer megtenni?

Figyelt kérdés
Mi az oka ennek, maga az aktus amit csináltál, vagy a partner miatt?

nov. 2. 22:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Fizetős
nov. 2. 22:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Erőszak + Fizetés

Egyiket sem akarom többet.

nov. 2. 22:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
anal
nov. 2. 22:19
 4/13 érdeklődő35 ***** válasza:
75%
2# fizettél az erőszakért? 🤨🤔
nov. 2. 22:28
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Nem!

Én szenvedtem el az erőszakot és egy tök más alkalommal (2) fizettem nőnek szexért.

nov. 2. 22:41
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Szűzzel. Ő a nagyon stresszelos típus volt
nov. 2. 22:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
DVP. Soha tobbet.
nov. 2. 22:53
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
20-25 évvel idősebb nővel voltam én akkor voltam 35. Nagyon durva, hogy a ruha, meg a smink mekkorát dobott rajta. Tapintásra is gond volt sok-sok helyen, de amikor felkapcsoltuk a lámpát.... Hú bzmg... soha senkinek nem mondtam el és nem is fogom, csak itt nektek most.
nov. 2. 23:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Homoszex volt
nov. 3. 04:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Aranka bombázó volt, de "fehérmájú". Persze, ilyenről álmodozik minden fiú,férfi. De átélni, hogy semmi nem elég, az maga a valóság. Léptem, ahogy az előttem lévő partnerei is. Előttem két évig nem volt pasija. Utánam a vízözön.
nov. 3. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!