Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti dögösnek tartjàtok a férfiak fenekét? Szex közben kényeztetitek valahogy? Ha igen, akkor hogyan?
Figyelt kérdés
nov. 2. 19:41
1/9 NemFogodKitalálni válasza:
Markolászni szoktam pl misszionárius közben. Szeretem fogdosni neki amúgy is.
N
4/9 anonim válasza:
nem, nem igazán érdekel. ha szottyadt, az nem tetszik
5/9 anonim válasza:
Imádom a férjem kerek seggét, markolászom szopás közben és szeretek rácsapni.
7/9 anonim válasza:
Én diszkréten szeretem megnézni ha a farmer szépen feszül egy formás fenéken. Dögös, és vonzó ha megmutatja a formáit.
De ritkán látok ilyet, mert sajnos a legtöbb pasi fenekén trottyos a farmer.
Szex közben pedig szeretem simogatni és markolászni barátomét.
Ő amúgy feszes farmert hord, séta közben is néha odatéved a kezem. :)
8/9 anonim válasza:
Amit #1 és #3 írt az oké. Amit #6 írt az már eléggé zavarba ejtő, de nem lenne ellenemre. Simizes pedig nagy mennyiségben is jöhet.
Hetero férfi
9/9 anonim válasza:
Imádom a fenekénél fogva magamba tolni misszionáriusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!