Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a pasi punci simogatás után a puncinedves kezét a csajba törli?
#21 de te a sajátodat az övébe.
A kérdezonel nem ez volt.
Értő olvasás nem megy?
23-as
Láthatod, nem normális dolog a punciból kivett kezed azonnal, undorral a partnerbe törölni. Ez nem a szexuális játék része. A nő ezzel meg van alázva. Leírom, hogy megértsd, ha kivered a pasinak, és a sperma a kezedre megy és azt a hasába törlöd az nettó bunkóság.
Kérdező elhiszem,hogy meg vagy sértve,de nem mindenkitől undorodik a párja.
Én is leirom neked,hogy megértsd,mert eddig nem sikerült:
Leszopom a párom,és miután lenyeltem,azt a nyálas ge.cis keveréket somszor a hasára kenem az arcomról.És nem azért,mert undorító vagy megakarom alázni.Hanem,mert számunkra jó.Ha neked nem jó,nyisd ki a kis szád,és mondd el mi bajod.Felnőtt emberek úgy szokták.
25
Még hányszor akarod leírni, hogy leszopod, lenyeled majd rácsorgatod a hasára? Ne itt éld ki vágyaidat.
Nem itt elem ki.csak ti ndm tudtok ertelmezni.A lébyeg,hogy a párom nem undorodik attól,ha ilyet csi alok,mint ahogy én se ha belém vagy a számba törölne az ujját,amit kíhúzott belőlem.
Mert mi kívánjuk egymást.Tudunk egymással beszélni.
Ha téged undoritónak tart a párod keress mást.És szólj rá,hogy máskor ne csináljon ilyet.Ami megalázó nem csináljuk.Itt nagy pofád van,de az ágyból kizavarni nem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!