Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz a szexben, a párkapcsolatokban?
Figyelt kérdés
Ha a férfi kevesli a szexet, na nem napi szinte szeretné, de azért sűrűbben mint ami van. Nos akkor ő már egy szexmániás?nov. 2. 12:23
1/7 anonim válasza:
Nem, csak béna az ágyban. Ezért nem tűr belőle többet a csaj. Értsétek ezt meg végre!
Incelek ne irjatok, férfi vagyok
2/7 anonim válasza:
Nem igaz. Ami viszont általános igazság, hogy akkor lesz jó a párkapcsolat, ha azonosak a mennyiségi igények is. Sosem értettem, hogy teljesen eltérő libidóval miért maradnak együtt emberek. Hosszú távon senkinek sem jó.
3/7 anonim válasza:
A 2-esnek tökéletesen igaza van. Libidó kérdése. A havi 1, a heti 1 és a napi 1 is normális csak mindegyik másnak. Olyat kell keresni, akinek annyiszor van rá igénye, mint neked.
4/7 anonim válasza:
Én nő létemre minden nap kívánom de nem vagyok szexmániás. Amíg ez mindkettőnknek igy jó addig nincs gond. Akkor van gond ha eltérőek az igények.
5/7 anonim válasza:
Nem szexmániás, csak a párjával nem egyezik a libidója (ami igen-igen feszültséget tud szülni a legjobb kapcsolatban is idővel).
6/7 Senior Séf válasza:
Ha a férfi kevesli a szexet, akkor ismerje meg és alkalmazza a csaj erogén zónáit.
7/7 anonim válasza:
Na jól van #6 most nagyon nagyot mondtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!