Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex partneredet hol ismerted meg?
Figyelt kérdés
Megtudott maradni csak szexnek, nem lett belőle több?
Nőként kérdezem
ma 17:20
1/11 anonim válasza:
Nekem eddig minden szexkapcsolatból komolyabb lett! MIndig belém szerettek az első vagy második alkalom után.
2/11 anonim válasza:
Társkeresőn 2 éves kapcsolat lett belőle.
30F
3/11 anonim válasza:
Társkeresőn, szexnek indult de volt benne érzés is. Elmúlt...F
4/11 anonim válasza:
Munkahelyen. Havi 5-8 alkalommal összejövünk, jól kielégítjük egymást, és megyünk haza. Szexkspcsolat, ennyi, nem több.
5/11 anonim válasza:
Az előzőt itt ismertem meg. Meg tudott maradni részemről. Jelenleg nincsen partnerem, de nem diszkriminálom ezt a platformot sem
6/11 anonim válasza:
Már jött is egy privát. De sajnos egy hapsitól, mert elfelejtettem odaírni, hogy férfi vagyok.
#5 voltam
10/11 anonim válasza:
Többnyire társkeren voltak, innen is voltak nők akikkel lehetett volna.
Meg személyes ismerkedésből is alakult.
Én jól eltudom különíteni a szexet az érzelmektől.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!