Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretők buktatok már le szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők buktatok már le szex közben, és mi lett a következménye?

Figyelt kérdés

ma 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Én voltam a pasi, a csávót miután kiütöttem az eszméletlen fejét is tapostam meg rúgtam, megúsztam felfüggesztettel de ő már nem ugyanaz az ép ember 😉

A csajnak látszólag megbocsátottam de közben kihasználtam csak a testét, meg csaltam, aztán ő lépett mikor kikészült mentálisan.

Azért lettem ennyire dühös és bosszús mert előtte kb mindent megtettem a lányért és megadtam neki.

ma 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

#1 Ez nagyon szép volt!

Mondjuk ilyen alapon az első két kapcsolatom nőit meg a lehúzós családját és a saját nárci szüleim is elintézhetném.

De én egy ilyen hópihe vagyok.

Te egy igazi Rambo vagy.

ma 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Sose buktam le
ma 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
#1 te voltál a pasi,most már nő vagy?
ma 13:10
 5/10 A kérdező kommentje:
1#🤣🤣🤣
ma 13:13
 6/10 A kérdező kommentje:
5#-neked ment csak elnéztem...🤣🤣🤣
ma 13:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Na mára végem! Basszus 4#-es🤣🤣🤣🤣
ma 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
4 mit nem értesz ?
ma 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Közben nem. Egyszer volt egy olyan szitum, hogy a baráti pár nálam aludt, rájuk jött a szex és megkértek, hogy szálljak be harmadiknak (én: F) Mindenki akarta. Ott ment félre a dolog, hogy a lány tag nagyon élvezte velem és utána mondta, hogy szeretné ha sokat szexelnénk még csak ketten. Erre már nem került sor, mert lebukott, hogy hozzám indul. Na, ennek az lett a vége, hogy oda lett a barátság és a pár férfi tagja bosszúból elmondta az akkori páromnak az egész sztorit.
ma 13:24
 10/10 anonim ***** válasza:
#5,6,7 😆😆😆
ma 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!