Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szexeltek 18 év alattival, hogyan történt?
Figyelt kérdés
Ők akarták, ti akartátok? Hogyan ismertétek meg egymást? Hogyan történt meg a szex?tegnap 17:39
2/15 anonim válasza:
Pont 19 éves lettem mikor lett egy pont 14 és fél éves barátnőm.
Néztük a dallast és közben simogatni próbáltam oldalról a cicijét mert takarta a karjaival.
Kiment pisilni és egy tányérnyi nedv volt a fehér szőrös ágytakarón,jó hogy nem lehetett észrevenni.Nem volt szex.
3/15 anonim válasza:
31 evesen egyik lany baratom 14 eves kistesojaval.
Mikor egyszer kettesbe maradtam vele mert a baratom elment fürdeni akkor az agyon viccelödtünk egymassal, aztan ramült es persze mindketten felizgultunk.
Mindketten nagyon akartuk.
4/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt még ilyen, ismerősi körben sem. Érdekel, akiknek volt, hogyan történt. Ennyi az oka.
tegnap 18:04
5/15 anonim válasza:
20éves nagyok nő,Pécsen az egyik szórakozó hely melletti parkóloban ismertem meg,kocsiában voltunk együtt,utána derült ki,hogy 16éves,de igazából nagyon jó volt vele a szex😅
6/15 anonim válasza:
Hazudott azt mondta 18 éves pedig csak 16 volt, igaz csak leszoptam mert annyit bírt 🤣
8/15 anonim válasza:
21 évesen 16 évessel, többes volt csak be kellett szállnom.
9/15 anonim válasza:
27 vagyok, öcsém barátnőjének a nővérével 3x is (17 volt, én 26, azóta már lett pasija)
10/15 anonim válasza:
#2 és #3 ezeket azért elég nehéz elhinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!