Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen hogy irigylésre méltó, mások szexuális élete?
Figyelt kérdés
Pl amiket itt olvas az ember válaszokból is, hogy nekik milyen csodálatos jó a szex a kapcsolatukban stb. Vagy ezeknek a fele sem igaz? De ha nagyrésze igaz, van benned némi olyan gondolat, hogy bezzeg nekik milyen jó, neked milyen rossz a nemi életed?tegnap 14:59
1/8 anonim válasza:
Biztos van, de nem az enyém. Pedig minden nap szexelek..
23L
2/8 anonim válasza:
Természetesen van ilyen. A szép emberek mindent megkapnak az élettől, a csúnyák meg semmit, ráadásul a szépek még duplán beléjük is rúgnak.
4/8 anonim válasza:
Nekem például csúnya a farkam.
De szerencsére csúnyább mint rövid.
5/8 anonim válasza:
Irigylésre méltó pl az, hogy itt sok lány írja, számára sima ügy lenyelni. Az én párom ugyanis kiköpi.
6/8 anonim válasza:
#5 - az itteni "sok lány" többsége unatkozó férfi - bizony!
😆
7/8 anonim válasza:
Mindenre lehet irigykedni
Bár az én tapasztalataim szerint itt nincs olyan aki azért olvasgat itt mert mindent megkap
8/8 anonim válasza:
Mindenkinek a sajátja jó/nem jó. A net sok kamut enged meg, így van, ami csak kitaláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!