Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak, akik úgy érzik, hogy szinte kihunyt bennük a szexuális vágy, még akkor is, ha szeretik és tisztelik a párjukat?
Figyelt kérdés
Ilyenkor gyakran azt gondolják, hogy valami nincs rendben velük? A modern világban a szex folyamatosan jelen van: reklámokban, filmekben, közösségi médiában – könnyű úgy érezni, hogy állandóan „készenlétben” kellene lenni?tegnap 10:35
1/7 anonim válasza:
Alapvetően a szexuális vágy egy 50-es párban sem huny ki. Más az ha megritkul, de legalább hetente egyszer "letámadja" a másikat.
2/7 anonim válasza:
Nagyon sokáig így voltam. Magát a szexet nem kívántam, de attól páromat mindennél jobban szerettem.
Ma már fordítva van 😃😅...😢
3/7 anonim válasza:
Miután megcsalt a feleségem, bennem megszűnt a vágy iránta.
Nemrég (másfél év szünet után) lefeküdtem vele, de az orgazmus ellenére sem volt jó élmény, úgyhogy szerintem nem lesz több alkalom.
4/7 anonim válasza:
Belőlem 12 év után teljesen.
Másokat meg tudok kívánni, így azért rohadt nehéz.
5/7 anonim válasza:
Egyre gyakrabban érzem ezt...persze nem én kezdtem de asszem közeledek a külön utak kereséséhez... F.
6/7 anonim válasza:
Igen... először azt hittem, hogy a libidóm csökkent drasztikusan, de aztán rájöttem, hogy nem. A szexet kívánom, csak nem vele...
Megcsalni viszont soha nem fogom, bele kell törődjek, hogy fergeteges szexben már nem nagyon lesz részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!