Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire megalázó a szeretői...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megalázó a szeretői státusz?

Figyelt kérdés
Végül is csak szexre kell a másiknak a szerető, néha elég ennyi is? Hol marad az ember önbecsülése? Félreértés ne essék, nem ítélkezem csak kérdezek...

tegnap 08:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Mármint, hogy a férjemnek van e szeretője?

Neki nincs.

Egy szeretői kapcsolat önmagában is rizikó.

Egy olyannal kezdeni akinek semmi vesztenivalója nincs pedig kész öngyilkosság.

Ha lebukok akkor szeretnék a saját hülyeségem miatt, nem egy másik férfi szeszélyei miatt aki éppen szerelmes lett.

tegnap 10:42
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
Csak akkor megalázó, ha az anál szexet is erőlteti.
tegnap 10:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
11# Az még nem fordult elő, hogy a szeretőd annyira beléd bolondult, annyira többet kapott volna Tőled, mint otthon, hogy dobta volna érted a családját?
tegnap 10:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

12#

Tényleg az análszex erőltetése nem jó.

Nekem volt egy 40-es szeretőm,folyamatosan a fenekébe akarta,ami jó is volt,főleg hogy keményen szerette,de mikor már az öklömet akart oda,az már sok volt nekem.

tegnap 11:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha megállapodtunk valamiben ami mindkét félnek jó akkor az nem lehet megalázó senkinek.
tegnap 11:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

14#

Én azt szeretném, de tudom kicsi az esélye ilyen nőt találni.

tegnap 11:19
 17/22 anonim ***** válasza:
72%
Az nem megalázó, hanem pont, hogy megtiszteltetés, ha egy nő megengedi, hogy szétgyalázd a segglyukát.
tegnap 11:34
 18/22 anonim ***** válasza:
65%
Gyalázd csak, én nem ezért keresek szeretőt.F
tegnap 11:36
 19/22 GFman ***** válasza:
100%
Én a 7-es hozzászólóval értek egyet! Én független vagyok, a nő nem! Megbeszéljük az időpontot, eltöltjük egymással az időt, nincs felesleges rinya egyikőnk részéréről sem.Szerintem tudni kell kezelni a dolgot, fejben is, ennyi.Nekem nem megalázó ez a helyzet.
tegnap 12:14
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

13-as

Azért olyan óriási tapasztalom nincs a témában, nem az a hobbim, hogy szeretőket tartok.

Szóba került ez a téma, de hamar megegyeztünk, hogy ez így marad ahogy most van.

Nem kell választania, így nem éri veszteség sem.

A szerelem pedig múlandó érzés, ha most úgy is érzi szerelme belém, idő kérdése és elmúlik.

Korábban én egyszer voltam rövid ideig szerető úgy hogy egyedülálló voltam.

Én őrülten belé szerettem, ő pedig mondta, hogy akkor ezt az én érdekemben fejezzük be.

A bosszúállás és a rosszindulat tőlem nagyon távol áll, de abban a helyzetben nagyon sokszor egy hajszálon múlott, hogy nem tálaltam ki a feleségnek.

Ebből kiindulva aki kicsit is forrófejűbb az nem ál meg elméleti szinten.

tegnap 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!