Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megalázó a szeretői státusz?
Mármint, hogy a férjemnek van e szeretője?
Neki nincs.
Egy szeretői kapcsolat önmagában is rizikó.
Egy olyannal kezdeni akinek semmi vesztenivalója nincs pedig kész öngyilkosság.
Ha lebukok akkor szeretnék a saját hülyeségem miatt, nem egy másik férfi szeszélyei miatt aki éppen szerelmes lett.
12#
Tényleg az análszex erőltetése nem jó.
Nekem volt egy 40-es szeretőm,folyamatosan a fenekébe akarta,ami jó is volt,főleg hogy keményen szerette,de mikor már az öklömet akart oda,az már sok volt nekem.
14#
Én azt szeretném, de tudom kicsi az esélye ilyen nőt találni.
13-as
Azért olyan óriási tapasztalom nincs a témában, nem az a hobbim, hogy szeretőket tartok.
Szóba került ez a téma, de hamar megegyeztünk, hogy ez így marad ahogy most van.
Nem kell választania, így nem éri veszteség sem.
A szerelem pedig múlandó érzés, ha most úgy is érzi szerelme belém, idő kérdése és elmúlik.
Korábban én egyszer voltam rövid ideig szerető úgy hogy egyedülálló voltam.
Én őrülten belé szerettem, ő pedig mondta, hogy akkor ezt az én érdekemben fejezzük be.
A bosszúállás és a rosszindulat tőlem nagyon távol áll, de abban a helyzetben nagyon sokszor egy hajszálon múlott, hogy nem tálaltam ki a feleségnek.
Ebből kiindulva aki kicsit is forrófejűbb az nem ál meg elméleti szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!