Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában nagyon izgat fantáziában, az erőszakos szex mi lehet ennek az oka? 44N
A fantázia és a valóság nem ugyanaz. Ez nem jelenti azt, hogy valóban erre vágynál az életben is. Szexuálpszichológusok szerint sok nőnek vannak hasonló fantáziái. Ez nem jelenti azt, hogy arra vágynának, hogy megerőszakolják őket.
Én nem vagyok pszichológus, de én a következőkre tippelek: negyvenes nőként lehet, hogy kicsit ellaposodott kapcsolatban élsz és ezért fantáziálsz több férfiról. Másrészt szereted, ha egy férfi határozott az ágyban, szereted érezni az erejét. Nem az a megoldás, hogy menj swingerbe, meg hasonlók. Fantáziáld ki magad, tudni kell, hogy ez nem a valóság maga. Amíg nem perverz dolgokról, állatokról, hullákról, stb. fantáziálsz, nincs baj. A való életedbe úgy érdemes ebből átültetni, hogy a partneredet megkéred, kicsit erőteljesebben szexeljen veled, keményebb stimulusokat adjon. Nem kell félremenni, vagy belemerülni a promiszkuitásba.
Ezt olvasd el (előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!