Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen volt az első élmény amikor elfenekeltek?
Figyelt kérdés
Hogyan és hol történt, kézzel vagy eszközzel?okt. 29. 06:15
1/9 anonim válasza:
Annak apropóján kaptam a fenekelest először, hogy felhúztam a pasim agyát. Edzésre ment, én meg küldtem pár szexi fotót, olyan sziveggek, hogy te meg nem engem választasz. Mondta, ebből bunti lesz. Utána meg is kaptam. Akkor meg csak kézzel.
2/9 anonim válasza:
A párom fenekelt el a hálószobában, kézzel. Imádtam.
3/9 anonim válasza:
Izgató és jó volt, a barátom csinálta anno. 42N
4/9 Laylah válasza:
Egyik pasim csinálta, kézzel, egy bérelt szobában (kolis voltam, ő oda nem jöhetett). Az ágy mellé kellett állnom és a kezeimre támaszkodnom.
6/9 anonim válasza:
Picit fájt, de izgató és megalázó is volt egyben. Nadrágszíjjal kicsiket kaptam, aztán egye erősebbeket. Megtetszett azóta pálcával is kapok néha
7/9 anonim válasza:
Érdekes kettős érzés, egyszerre fájt és szenvedtem tőle, ugyanakkor kívántam. Fakanállal kaptam, szerencsére nem az utolsó eset volt 🙂.
8/9 anonim válasza:
fájt,megalázó, de kivánntam. pálcával kaptam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!