Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen volt az első élmény amikor elfenekeltek?

Figyelt kérdés
Hogyan és hol történt, kézzel vagy eszközzel?

okt. 29. 06:15
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Annak apropóján kaptam a fenekelest először, hogy felhúztam a pasim agyát. Edzésre ment, én meg küldtem pár szexi fotót, olyan sziveggek, hogy te meg nem engem választasz. Mondta, ebből bunti lesz. Utána meg is kaptam. Akkor meg csak kézzel.
okt. 29. 06:26
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
A párom fenekelt el a hálószobában, kézzel. Imádtam.
okt. 29. 06:28
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Izgató és jó volt, a barátom csinálta anno. 42N
okt. 29. 06:29
 4/9 Laylah ***** válasza:
88%
Egyik pasim csinálta, kézzel, egy bérelt szobában (kolis voltam, ő oda nem jöhetett). Az ágy mellé kellett állnom és a kezeimre támaszkodnom.
okt. 29. 09:11
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Faj es semmi izgato nem volt benne...
okt. 29. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Picit fájt, de izgató és megalázó is volt egyben. Nadrágszíjjal kicsiket kaptam, aztán egye erősebbeket. Megtetszett azóta pálcával is kapok néha
okt. 29. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes kettős érzés, egyszerre fájt és szenvedtem tőle, ugyanakkor kívántam. Fakanállal kaptam, szerencsére nem az utolsó eset volt 🙂.
okt. 31. 13:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
fájt,megalázó, de kivánntam. pálcával kaptam
nov. 6. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tenyerel kapom, az bejon.
nov. 9. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!