Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért írják ki a masszázs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják ki a masszázs lányok hogy nincs aktus?

Figyelt kérdés

Párom mellett hiányzott az a hangulat amit régen a rosszlányokos prostizás adott. Hogy idegen helyen egy idegen nővel legyek. Most így hogy van párom gondoltam egy laza francia még bele tud férni. Viszont minden második lány felajánlja hogy velem szexelne is. És ezért nem kér többet csak dugjam meg jól. Voltam eddig 10 masszázs partnernél és 4 ajánlotta már ezt fel. És sajna a negyedik és legszexibb esetében gyenge voltam és megdugtam. Ő azt mondta, ha jóképű a pasi és jó a farka, illetve nem akar szexet kérni akkor ő meglepi azzal hogy szexelhetnek mert imádja a férfi nemiszervet.

Más járt így? Ja és nem hűség percek tanácsadás kell csak ezt a beszamolok.com oldalon nem vesézhetem ki hogy az adott lány szexel is.

okt. 29. 05:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mert így tudnak válogatni, hogy kivel legyen aktus. ;)
okt. 29. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!