Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Puncson 12 hónapra 8 ezerért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puncson 12 hónapra 8 ezerért megéri előfizetni?

Figyelt kérdés
okt. 28. 20:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nézel ki jól, akkor legfeljebb pénzzel szerezhetsz nőt, de ha mérlegelned kell, hogy 1 évre 8 ezret kiadj-e, akkor pénzed sincs elég hozzá.
okt. 28. 21:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem a 8 ezerel van a baj,kamunak tünik,többet von le,magától aktiválja,rosszlányokos nők stílusába csalódtam,puncson lehet jobb színésznők vannak
okt. 28. 21:14
 13/17 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?melyik vármegye?
okt. 28. 21:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha valakinek reálisak az elvárásai, ismeri a kereslet/kínálati viszonyokat annak megéri. Aki viszont 100k-ért akar csinos egyetemista lányt annak nem, mert nem fog találni.
okt. 28. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:
SEMENNYIRE sem éri meg a puncs.
okt. 28. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem éri meg. Én anno azért regisztráltam, mert a feleségem nem akart már nagyon szexelni, és gondoltam keresek valakit, akivel kötetlenül jól érezhetjük magunkat. Na most az ottani nőknek, ha már házas vagy az alapvetően red flag, mert ők igazából párkapcsolatot akarnak, csak mellette még a pasi fizessen is nekik havi fél milliót. Meg az egyik jött ilyenekkel, hogy vigyem el síelni egy hétre. Mégis mikor? Muhahaha. Ha fizetek fél milliót, akkor elvárom, hogy az én igényeimre legyen kalibrálva a dolog. Baromság az egész.

Végülis az lett a dolog kifutása, hogy megismerkedtem egy haveromon keresztül egy egyetemista csajjal. Elég rossz anyagi háttere van, úgyhogy én kifizetem az albérletét, cserébe heti 1-2 alkalommal átmegyek és megdugom. Tiszta business, és marha jó. A puncs meg kapja be.

okt. 29. 06:42
 17/17 A kérdező kommentje:
16 akkor így olcsón megúszod,még jó hogy neked vannak haverjaid
okt. 29. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!