Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szexuális élmény volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szexuális élmény volt az, amit soha többé nem fogsz megtenni?

Figyelt kérdés
Vagy azért mert nem volt jó, vagy azért mert valamiféle szégyenérzés maradt benned a szex után.

okt. 28. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Soha többé nem szexelek olyan nővel akinek nálam nincs jobb alternatívája
okt. 28. 19:02
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Duci nőkre még egy mínusz szavazat sajnos.
okt. 28. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Berúgtam, és leszoptam a randipartnerem a kocsma vécéjében. Soha többé. :D
okt. 28. 20:47
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Soha többé olyan nővel aki csak fekszik mint egy darab fa, ott hagyom még akár szex közben is.
okt. 29. 06:05
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
11: mindenkinél van jobb alternatíva a net miatt. Emiatt nemigen alakulnak ki komoly kapcsolatok manapság.
okt. 29. 07:34
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Egyszer volt egy legyünk már túl rajta típusú szex. Na ilyet többet nem, amikor csak hason fekszik a nő, mint a deszka. Emiatt nem kurváztam sosem. Egy haverom mesélte, hogy a csaj azt mondta, hogy hátulról szeretné. Miközben kutyában tolta a prostit, az irogatott a telefonján, aztán 5 perc után kérdezgette, hogy mikor lesz már kész.
okt. 29. 08:25
 17/18 Laylah ***** válasza:
78%
Hármas, anál. Hármas azért, mert kapcsolatba nekem ez nem fér bele és nem áll szándékomban véget vetni neki, valamint ha szingli lennék, akkor a testalkatomból fakadó szégyellősség tartana vissza (meg hát nem is szerepel a vágyaim közt). Anált műveltem régen, anális orgazmusom is volt egyszer, de az egészségem fontosabb.
okt. 29. 09:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Fura, nekem épp teltkarcsú nővel volt életem legjobb időszaka.
okt. 29. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!