Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fel-le mozgó prosztata vibráto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel-le mozgó prosztata vibrátor vélemények?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy ilyen prosztata vibrátort:

[link]

Kíváncsi vagyok rá, hogy nektek van-e tapasztalatotok hasonló termékkel. Mennyire könnyű egy ilyennel elérni az orgazmust?

okt. 27. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha megérkezett és kipróbáltad, írd meg a tapasztalataid kérlek.
okt. 27. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt rendelés előtt kellett volna megkérdezned, most már mindegy. Pár nap múlva úgy is ki tudod próbálni és akkor meglátod.
okt. 27. 14:52
 3/5 A kérdező kommentje:

A teteje elég vastag, ezért nehezen tudtam feldugni. Rengetek síkosító kellett hozzá. Amint bennem volt elindítottam és először elég fura érzés volt, de tetszett, nagyon felizgatott. Miközben fel-le mozgott még vibrált is, de azt nem nagyon lehetett érezni.

Pár perc alatt már elkezdett valami csöpögni belőlem, de az még nem volt jó érzés, ekkor még nem éreztem semmit. A célom az volt, hogy úgy élvezzek el, hogy egyáltalán nem nyúlok a farkamhoz.

Kb. 20 perc után az egész testem elkezdett remegni. Utána a következő 20 percben folyamatosan úgy éreztem, hogy bármelyik pillanatban elélvezhetek, ami elég idegesítő volt, mert elég hosszasan elhúzódott. Aztán egyszer csak felerősödött az érzés, tudtam, hogy jönni fog és jött is. A földön ültem, de amint jött az érzés az egész testem elkezdett remegni mint az állat és összeestem a földön. Akkorát élveztem, hogy elájultam. Kb. 5 percig lehettem kiütve, utána tértem magamhoz. Amúgy nem jött ki sok cucc egyáltalán, de az érzés az vagy ezerszer intenzívebb volt, mint egy sima elélvezéskor.

Szerintem nagyon megérte megvenni, ehhez képest a sima kiverés semmi, ahhoz már nem is hiszem, hogy ezek után túl sok kedvem lesz.

okt. 29. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Köszönöm a részletes leírást!

Azt hiszem én is rendelek egyet, nem olyan nagy pénz.

Egyes voltam.

okt. 29. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:

16:57

Pont ezért az érzésért járok lingam masszázsra.

Ő is ugyanígy lebegtet az orgazmus határán elég sokáig mielőtt elélvezek.

okt. 30. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!