Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha lenne spermátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha lenne spermátok, hova élveznétek?

Figyelt kérdés

okt. 27. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Van nekik. Úgy hívják femg‐eci
okt. 27. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Amikor először találkoztam a női ejakulációval, éppen 69-ben voltam a csajjal. Ment a számba, az arcomra, meg a nyakamra. A"cucc"
okt. 27. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
A te szádba 😅
okt. 27. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Egy pali torkaba es lenyeletnem vele lassa mennyire kellemes.
okt. 27. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
#4 a palik élvezettel nyelik, csak a nők ilyen finyásak. volt több meleg ismerősöm is, és egy pasi se volt soha aki ne szerette volna, ha passzívról van szó. sőt a nők is nyalás közben össze hoznak annyit, ha nem többet is. van a neten ilyen nyaló száj. oda tette 8 percre, és megmutatta mennyi jött össze. különbség az hogy a pasiknak nem baj ha csinálniuk is kell valamit. míg a nők megszokták, hogy csak passzívan várják hogy a pasi megcsináljon mindent. randizásnál is, mindent a pasi csinál, ő hív el szervezi a randit, fizet, a beszélgetést is ő vezeti, megy az első csókra, a szexre. aztán ha az ágyban van egy kis munkátok, nyilván az is nehezetekre esik. persze van pár kivétel a valóságban. de a többség nem élvezetből orálozik, vagy nem is csinálja, és ha bár nem szolunk. de látszik rajtad, és a különbség ég és föld. persze az oldalon mindenki élvezetel nyeli, kár hogy ez köszönö visszinyban sincs a valósággal
okt. 27. 15:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, kissé túlzottan negatívnak érzem, amit írtál, de kétségtelen, hogy sok nőre igaz!
okt. 27. 16:35
 7/7 anonim ***** válasza:
87%

Én azt gondolom, hogy a pasik nagy része szereti a spriccelö puncit. Én az említett nőtől rengetegszer kértem az arcomra/számba, és nyeltem is. Persze ebben a példában fordítva is működött, ő is szerette a szájaba kapni tőlem.

Szóval meglepődnél, hogy mennyi partnerednek lenne izgató, ha a szájába spriccelnél.

(2 válaszoló)

okt. 27. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!