Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktak ma még üvegezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktak ma még üvegezni?

Figyelt kérdés
okt. 26. 22:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es persze hogy megfogja hisz ha nem teszi meg lenézik és/vagy kiközösítik. Saját magára kényszerít dolgokat hogy a közösség befogadja.
okt. 27. 11:50
 12/14 anonim ***** válasza:
A legjobb az volt, mikor azt kérte az egyik csaj, hogy nyaljam ki a seggét. Meg mertem tenni, de sokan ott fujjogtak, hogy de undorító vagyok és így tovább. Igaz nem csak a játék kedvéért nyaltam ki, hanem alapból is kinyaltam volna és utána nem egyszer nyaltam ki és szexeltünk. :DDD Szóval ilyen is volt. DE volt mikor valóban rossz dolgokat is merni kellett ha azt választottuk, hogy merek.
okt. 27. 18:03
 13/14 anonim ***** válasza:

12.

Itt a lényeg "merni kellett" semmit nem kell de magadra erőlteted mert úgy érzed muszáj.

okt. 27. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:

13.

Ez így van. Persze b*zis dolgokat nem vállaltad be ha kiutáltak ha nem. Tehát olyat, hogy másik pasi pöcsét fogjam vagy csináljak vele bármit, azt nem.. vannak határok, amikor igenis nemet mondok és kiszállok akkor ha beteges dologra kényszerítenek. Nyilván egy lány fenekét kinyalni úgy spontán, hogy nem tudom előtte volt-e nagy WC-én, eleve nem guszta, de az mondjuk nem érdekelt különösebben, úgy értem nem taszít úgy ha szép és kívánatos egy lány. Volt aki a koszos talpát kellett, hogy lenyalja, na azt már nem tettem volna meg, mert nekem nincs lábfetisem és a koszt a talpáról nyalja le a nénikéje. Punci és fenék kinyalása még oké, az mehet, de ilyen talpnyalás az nem, engem az nem izgat. Persze voltak nem szexuális merészkedések, mikor olyan szemét dolgokat találtak ki, hogy égnek állt a hajam tőle. Vegyem le a ruhám, egy szál gatyában menjek ki a folyosón a teremből az aulába, majd a tanárinál fel a lépcsőn és vissza a terembe.

okt. 27. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!