Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik,hogy "elegáns" fétis?
Figyelt kérdés
Nagyon bejönnek az úgy öltöző Nők,tehát blúz,szoknya,esetleg kosztüm.
Legszívesebben abban szexelnek velük. Kicsit bizarr,tudom.
okt. 26. 07:14
1/9 anonim válasza:
Minden fetis egy kicsit bizarrnak tunhet. Amugy nincs ezzel semmi gond, mas is van igy. Nekem peldaul a sportruhasok, melegitosok jonnek be.
2/9 anonim válasza:
Nekem a harisnyás, combfixes nők jönnek be, szexi elegáns szerintem az is.
3/9 anonim válasza:
Plusz a harisnyában magassarkúban "áporodott" lábillat szexi nőknél. Kis lábfétis is nekem.
4/9 anonim válasza:
Bele ne hülyülj már ebbe a fétis szóba.
5/9 anonim válasza:
Szerintem van. Rajtam mindig elegáns ruha van, egészruha harisnya, combfix, szoknya, blúz, magassarkú. A férjem imádja, mindig azt mondja büszke, hogy olyan felesége van akivel bárhol meg lehet jelenni. Ez visszafelé is így van, imádom hogy a férjem inget hord. Nagyon szexy ha gyűrű és óra van rajta.
29/N (12 éves kapcsolat)
6/9 A kérdező kommentje:
5#
Tök szuper,hogy vannak ilyen párok is! :)
okt. 26. 20:51
7/9 gabor49 válasza:
ez nem annyira bizarr nálam alap hogy egy lany hordjon harisnyat
8/9 anonim válasza:
Szerintem is létező fétisnek mondható az ilyen klasszikus, “úrinős” kinézethez való erős vonzódás. Van egyfajta hideg és távolságtartó üzenete. Kifejezetten szeretem, és viszont is tetszik férfiakon ez az irányvonal, de nálam nem fétis szinten határozott dolog.
9/9 anonim válasza:
Nem túl gyakori de létezik ilyen fétis. Úgy vettem észre inkább pasiknál jellemző. Nálam kamaszkorban kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!