Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha regisztrálok társkeresőre, abban a reménybe, hogy lesz szex, de útközben meggondolom magam, az mennyire ciki?
Nő vagyok.
Csak félek, mert hiányzik a testiség, csak félek, mégse menne ha odakerülne a sor.
Na pont ez az 5-ös.
Megbeszéljük a "napi programot", mégis lemondom. Mert "meggondoltam" magam. Pedig nem feltétlenül így van, csak na...
nehéz idő van mögöttem és kell a megértés. De ha a pasi rákészül. Őt is sajnálom.
Örülni senki nem fog neki - te se örülnél fordítva, ha egy megbeszélt, lefixált programot valaki az utolsó pillanatban lemond.
Kulturáltság és intelligencia kérdése ki hogy fogadja. Van aki óvodás hisztiben tör ki és mindennek lehord, más bár nem örül neki, de tudomásul veszi (az más kérdés, hogy azzal indexre is kerültél az illetőnél mert nem akar még egyszer lyukra futni).
Azért ez nem egy sima randi. Nincs mindenki felkészülve rá, hogy mi fog történni. Főleg, ha első alkalom. Ha nincs meg a bizalom, kétségek vannak... ijesztő lehet. Regisztrálni a társkeresőre vagy egyből ágyba bújni valakivel nem ugyanaz.
#9 akkor nem kell első találkozásra egyből szexben gondolkozni. Amúgy is íratlan alapszabály, hogy az első találkozó szimpla kv-s randi semleges helyen kicsit beszélgetni, megismerni a másikat.
Egyébként kis rutinnal könnyen ki lehet szűrni ki az aki bizonytalankodik és úgysem lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!