Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok a szexben egyhullámhosszon a párotokkal?
Figyelt kérdés
Teljesen jó minden nagy az összhang, vagy lenne mit javítani rajta? Na és ha nem jó a szex együtt, mennyi az esély rá hogy jobb lesz majd?okt. 25. 15:25
2/8 A kérdező kommentje:
1#-es ezt benézted, csak kérdeztem ennyi. Ja van párom bocsi.
okt. 25. 15:27
3/8 anonim válasza:
Minden jól működik köztünk. Teljes az összhang.
4/8 anonim válasza:
100%-ig minden jól működik - ezért vagyunk együtt :)
A korábbi párommal ez nem volt így - s naivitás lett volna azt várni, hogy változik. Megbeszéltük a dolgokat, de ami engem igazán izgatott az őt egyenesen taszította, nem volt rá nyitott.
5/8 anonim válasza:
A páromnál is és a lánybarátaimnál is gyakrabban kívánom a szexet, ezért a falra másznak tőlem.
6/8 anonim válasza:
itthon nincs szex, szeretőmmel frenetikus
7/8 anonim válasza:
Bár a kémia szerintem nagyon jó köztünk, azért messze nem vagyunk tökéletesen egy hullámhosszon. Egyrészt a barátnőm nyilván ritkábban kívánja a szexet, mint én. Aztán ha mégis odajutunk, akkor még évek után is előfordul néha egy kis bénázás, hogy kicsúszik, vagy nem találok be elsőre... Akkor én szeretnék egyfajta pózt, ő másikat. Vagy éppen orgazmus problémák, én kivagyok nagyon éhezve, ő még orgazmus közelben sincs, de én érzem, hogy azonnal elsülök mostmár. Vagy épp fordítva, olyan is van, hogy ő már elment 3x, nem tudja már folytatni a behatolást,de ahogy én végig visszatartottam, átlendülök a holtponton, és nem bírok már elmenni, csak ha keményen megdolgoz szájjal. De szerintem ezek normális dolgok, nagyon ritka szerintem az olyan pár, akik mindig egyformán kívánják, egyszerre tudnak elélvezni.
8/8 anonim válasza:
hát néha nem egyszerű, az biztos. vannak mikor intenzívebb az orgazmus, de ha átesünk a holtponton... nekem az jött be, hogy kezdjük előről. simik, puszik, orál. nem kell sietni. ez olaj a tűzre. az után én sem fogom vissza magam. szeretőm is tudja, de ilyenkor neki is gyorsan megy csiklósimivel rásegítek neki. aztan mehet minden a fenekére. néha a tarkójáig ellövök így. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!