Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti mindig meztelenre vetkőztök ha a férjeteket sz@pjátok?
Ha egyéb oknál fogva nem lehet, vagy nem tudtok dugni, és így elégítitek ki a férjeteket.
Vagy marad fent ruha?
Bár nem vagyok feleség de gondoltam válaszolok.
Nem szoktam felöltözni olyankor sem szóval meztelen
Nem vagyok feleség, de 2 éves a kapcsolatunk.
Teljesen vegyes. Bugyi jellemzően marad rajtam, de több nem. Ha tudjuk, hogy a szopás után lesz folytatás, akkor persze már meztelen vagyok addigra.
Mivel párom imádja az orált, de nem bírja olyan nagyon, így előfordul, hogy délután leszopom, aztán este lesz szex mindkettőnk örömére.
Teljesen megőrül tőle ilyenkor, ha ül a kanapén és csak elé térdelek ruhában és úgy kényeztetem. (olyan nadrágot én még nem láttam, ahol a sliccet lehúzva ez kényelmes lenne, így azért róla lehúzom térdig)
Persze ha valami olyan otthoni ruha van rajtam, akkor van, hogy félrehúzzuk kicsit és kikerülnek a melleim.
#24 vagyok.
Azt elfelejtettem, hogy a fentiek miatt vettünk egy jó vastag szőnyeget a kanapénk elé. Mindig pajkosan egymásra nézünk, ha egy vendég megdícséri, hogy milyen kényelmes szőnyegünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!