Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párcserés szexre jobb választá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párcserés szexre jobb választás a baráti körből való, vagy inkább idegen párokat választani?

Figyelt kérdés
Milyen indokok állnak ezek mellett illetve ellene, hogy baráti vagy inkább idegennel lenne jobb szexelni?

okt. 25. 07:35
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
idegennel.
okt. 25. 07:41
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Mindkettő jó lehet...
okt. 25. 07:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kettő között aranyközépúton vhol.

Nem vadidegennel, nem is a legjobb barátaiddal. Inkább ismerőssel/haverral akivel kivitelezhető.

Mi pl.munkahelyről, nyaralásról stb.szoktuk így összehozni.

okt. 25. 07:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőnek meglehet az előnye és a hátránya. Ismeretlen párnál nem kell aggódni kitudódik e, ha rosszul sikerül hogy reagál a másik pár, befolyásolja a barátságot vagy sem. De benne van hogy ismeretlen pár ki tudja kivel voltak milyen az előéletük szexuális terén.

Ha van egy ismerős, baráti pár akiről sejteni hogy izgatja őket és benne lennének akkor én őket választanám a bizalom miatt. És ha mindenkinek jó hosszú távon egy jól működő dolog lehet így négyesben egymás közt.

okt. 25. 08:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Még nem volt ilyenben részem, páromnak sem említettem még, hogy szeretném kipróbálni, de hamarosan előadom neki az ötletet. Én inkább ismerősök körében keresgetnék, mint teljesen idegenek között. Az előző két válaszolóval értek inkább egyet.
okt. 25. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
5. F/l? Én f.. de párommal byakran fantáziálunk ilyenről
okt. 25. 22:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6, ha tőlem kérded: Én F49, és én fantáziálok egyelőre, még nem tettem fel a páromnak (L42) a kérdést, hogy benne lenne-e ilyenben. Az biztos, hogy ő egyre nyílik a tabuk nélküli világ fele, ki tudja...kiderül. Ha benne lesz, akkor biztos, hogy belevágunk...
okt. 26. 00:28
 8/10 Oldfire ***** válasza:
9%
Nincs párcserés szex. Nem vagyok híve az engelyéjezett megcsalásnak. Attól az még megcsalás.
okt. 26. 05:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt mondja, hogy idegenekkel jobb, és ismerőssel, baráti körrel nem szabad ilyesmit csinálni, mert kitudja hogyan sül el. Én mégis az imserősi körre szavaznék. Volt már szerencsém hármas felállásra férfiként 2F 1N. Egyik legjobb haverommal dugtunk egy csajt, aki szintén haveri körből volt. Szinglik voltunk mindhárman, egyszerűen csak élveztük, nem rontott el semmit. Mai napig is összejárunk (nem dugni, mert már mindenkinek van párja).

Párcserés szexet is baráti társaságból tudnék inkább elképzelni, és tudom, hogy fantáziaszinten nyitottak is lennének rá, már poénkodás szinten dumáltuk is, és megvan az a kis kémia, ami kell. Ezeridegennel nagyon fura lenne szerintem.

okt. 26. 07:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb barátainkkal másztunk ágyba, miután rengeteget beszélgettünk erről.

Hát, csak azt bánjuk, hogy nem 10 évvel korábban kezdtük ezt a grupizást!

okt. 26. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!