Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különbség nálatok farokméretre attól függően hogy nővrl vagytok vagy csak kiveritek ?
Szerintem is kb.1cm különbség lehet reálisan ha merev.
Nyilván nő előtt fullra feláll, jobban mint recskázásnál.
De a 3 cm különbség tényleg csak akkor elképzelhető, ha félkemény farokkal veri ki magának az illető.
Nincs ilyen. A fasz mindig egyforma méretű.
43F 18cm
Orgazmus előtt tud hosszabb lenni és vastagabb is, ezt megjegyezték már többen, az lenne a legjobb, ha mindig akkora lenne.
De amúgy ha sokáig nem vertem és kívánós vagyok érzem a kezemben, h nagyobb mint szokott és ez elég izgató. De a herekre is jgaz ez, a szeretőm mondta, h érzi tele vagyok, mert nagyobbak es látni akarja mekkorát élvezek, hát láthatta 😀
nekem alapból nagyon kicsi lankadtan, 5-7 cm, ha magamnak verem akkor olyan 14-15 cm, ha csajjal vagyok 16-17 de ritkán 18 cm is volt már többször is mert lemértem, kell hozzá kávé előtte vagy energiaital meg egy farokgyűrű,
szóval van ilyen,hogy 3-4 cmt is nő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!