Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran maszturbáltok mostanában, mert nincs partner a valódi szexre?
Figyelt kérdés
Mióta van ez így és miért nincs valódi partneretek?okt. 25. 04:46
2/11 anonim válasza:
Ketnaponta 1. Lenne partner amugy ha akarom de igy egyszerubb. Az elmult hetekben nem volt energiam szexhez.
3/11 kisördög1 válasza:
Van partner, de azért szoktam így is kb naponta.
5/11 anonim válasza:
Én ellenkezőleg, már a maszturbálásról is leszoktam. Szexhez elvileg lenne partner mert házas vagyok, de a gyakorlatban nincs.
6/11 anonim válasza:
Igen gyakran de nem partnerhiány hanem mert a partner nem tud úgy igazán kielégíteni. F.
7/11 anonim válasza:
Igen. Gyakran. Van partner, feleség, de a partner nem akarja. Június óta.
F/64
8/11 Kadlovác válasza:
Heti 2-3 alkalommal, mert párommal 10 éve már semmi.
De csak a feszültség miatt teszem, egyre ritkul a dolog, miután nagyon hianyzik az érintés, és az intimitás...
9/11 anonim válasza:
8-as!
Ha van kedved erről,vagy bármiről privátban beszélgetni,s rámírsz,én szivesen meghallgatlak!
10/11 Senior Séf válasza:
49 éve, vagyis 16 évesen nyúltam magamhoz utoljára. Azóta folyamatosan volt/van partnerem, és nem szeretem a masztit. Az olyan,mint svédasztal mellett zacskóslevest enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!