Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők /Lanyok 16 centi hosszú és 5 centi vastag pénisz szerintetek?
Figyelt kérdés
okt. 24. 19:10
21/45 anonim válasza:
mármint? az, hogy kérdezhetsz olyat ami egyértelmü? hogy p.csába lenne már a 16 kicsi? söt még nagy is!
baszki ez olyan hülye kérdés mintha azt kérdeznéd az elefánt az nagy e? vagy a hangya kicsi e
22/45 anonim válasza:
Minek neked nagy kérdező ha ekkora kunszt felállítani ? Nekem lankadtan 7 centi, állva 16 de áll amikor akarom. Inkább ne legyen 20 centi ha ilyen körülményes felállítani 😂
23/45 anonim válasza:
Jó nagy, vastag is, gondolom ezt akartad hallni. Csak akkor ér valamit, ha működik vagy 40 percig!
24/45 anonim válasza:
Lankadtan 16cm??
Big. Úristen very big! 🤣
De tényleg. Az már elég látványos himbilimbi. Nyilván húsfarok. Állva mekkora? Műxik rendesen?
Sok pasinak mereven nincs ekkorája. Már ha valóban igazat írtál...
25/45 anonim válasza:
Hát ha várnia kell másnapig hogy feltudja állítani megmérni nem hinném hogy jól működhet ..
26/45 A kérdező kommentje:
25
Ja szerinted éjjel 11 órakor elkezdek verni?
De le van már
17,5 centi hosszú
6 cm vastag
okt. 25. 07:48
27/45 anonim válasza:
Vastagságra tökéletes, hosszra madjnem.
28/45 anonim válasza:
6cm vastag??? Ezt azért nehezen hiszem el. Vagy rosszul mérted.
29/45 A kérdező kommentje:
28
Jol van lemerve
okt. 25. 10:21
30/45 anonim válasza:
Szerintem a nők többsége kipróbálná, én is. :) N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!