Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Agárdi Szilvia miért tesz ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agárdi Szilvia miért tesz ki a fenekéről ennyi képet? A kanos tini srácoknak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

okt. 24. 05:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Mert ezzel lehet lájkokat szerezni. Ha földig érő nagykabátban állna ki azt senki sem lájkolná. Amúgy nem csak a kanos tini srácok láthatják az oldalát hanem mindenki.

Egyébként pedig tök jó segge van.

okt. 24. 05:53
 2/12 hungaroboy ***** válasza:
18%
azért kérdező, hogy meg tudd kérdezni egy következő kérdésben itt a gyakorin hogy jó csaj-e a zagárdi sylvia....
okt. 24. 06:11
 3/12 anonim ***** válasza:
36%
Kereslet-kínálat
okt. 24. 06:15
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Igen azoknak kis kanosoknak és neked teszi ki, mert te is az vagy.
okt. 24. 06:38
 5/12 anonim ***** válasza:
17%
találkoztam vele amikor még nem volt pasija, beszélgettünk sokat, de nekem nem volt szimpi mert vak és ezzel sajnos nem tudtam volna mit kezdeni,így nem hívtam el randizni
okt. 24. 06:40
 6/12 anonim ***** válasza:
44%
Lájkokat követőket szerez így, azért teszi ki.
okt. 24. 07:12
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
A képek,amiket linkeltél, normálisak. Még egy egeszséges nő is vágyik a pozitív megerősítésre a nőiessége kapcsán. Ez a lány nem lát, ezért neki meg inkább fontos lehet ez. És jó segge van😀😀😀
okt. 24. 07:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hulyeseg. Ezek egesz alakos kepek, illetve foleg a felsotestet mutatjak. A harmadik raadasul szembol mutatja, nem is oldalrol vagy hatulrol. Ugyhogy az mindenekelott teged minosit, hogy mire kattantal ra, es nem ot.
okt. 24. 07:23
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

8-as mondja jól.

Nekem egy kicsit ez már nagy. Én csak a nagyon pici falatpopsikra ugrok, azok vonzanak. (kb 42-45kg-ig), de ez én vagyok.

Egyébként igen, egy szép lány.

okt. 24. 08:18
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
Mert nem látja miket rak ki.
okt. 24. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!