Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítanátok ha a lány nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok ha a lány nem engedné.?

Figyelt kérdés
3 hete ismerkedtem össze egy 28 éves férfival. Ez alatt az idő alatt több napot töltöttünk együtt szexuálisan is. Próbálkozott análisan is jól esett hogy simogatta de nem engedtem neki hogy oda be tegye. Nem állok még készen rá. Nem tudom hogy akarom e készen állok e erre vagy akár a jövőben. Ő erre azt mondta hogy nem illünk össze szexuálisan. Szerinte ez olyan mintha valaki nem szereti orálisan kényeztetni a párját.

okt. 23. 19:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd ott,nem illetek össze. F
okt. 23. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Tehát csak szexuálisan tetszel neki

Dobd szerintem

okt. 23. 19:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán dobós. Ha nem képes elfogadni azért mert nem akarod az anált, akkor nem szeret. Arról nem beszélve, hogy ha neki ugyanaz a szád mint a feneked akkor nagy gondok vannak ott.
okt. 23. 20:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem illetek össze szexuálisan, de nem miattad, hanem mert ő nem képes elfogadni egy elutasító választ arra ami csak őt izgatja az ágyban.
okt. 23. 21:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
3 hét alatt végképp nem kell eljutnod oda, hogy engedd. Ez sokaknak nem megy csak úgy hirtelen vagyis nem hibáztál semmiben viszont ő túl gyorsan akar haladni és nem képes megérteni téged, nincsen türelme hozzád ami viszont nem túl kecsegtető a jövőre nézve. Ha 3 hét után ennyire "nyomulós", hogy megkapja amit akar akkor mi lenne évek múlva? Mert ismerkedési fázisban az ember általában igyekszik a jobb arcát mutatni.. nos, ha neki ez a jobb arca akkor a helyedben nem lennék kíváncsi a rosszabbikra.
okt. 23. 21:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős!
okt. 23. 21:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A pasi sz.rik rá te mit szeretnél, vagy mit nem, csak a lyukaid kellenek neki. Ha érezne is valamit akkor elfogadná, megértené amit te akarsz.

S jól írták szakítóok - a részedről. Szóval had menjen nyugodtan!

okt. 23. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal!

Nem kényszeríthet semmire, amit nem te nem szeretnél, ahogy gondolom neki is vannak tabuk a szexben. Ha csak ez számít neki,akkor te csak egy szexuális kellék vagy számára. Még "szerencse", hogy ez az elején kiderült.

okt. 23. 21:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
És tényleg van olyan aki rákérdez, hogy miért nem ugyanaz a száj meg a popsi.
okt. 23. 21:52
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Hagyd a francba a csávót. Normális férfi nem akarja rossz lyukba dugni.
okt. 23. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!