Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan nő aki szexuàlis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő aki szexuàlisszolgàltatàst akart nyújtani,viszont nem jött össze a kinézete miatt(àtlag alatti,egyéb sérülés vagy bőrbetegség, vagy mit tudom én túlsúly)?

Figyelt kérdés
Hogyan jutottàl el odáig hogy ezt a szolgàltatás nyújtani szeretted volna.
okt. 23. 07:50
 1/3 A kérdező kommentje:
Szerintem alig ha van ilyen nő.
okt. 23. 07:51
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Nincs, pont azért mert annyi nyomorék férfi társunk van hogy ha már ouncija van a másiknak onnantól bármit megtenne hogy lehessen valami.
okt. 23. 08:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyilván egy prostituáltnak is kell egy egészségi alkalmasság. Ha pl. taszító bőrbetegsége van, vagy szexuális baja, pl. vaginizmusa, vagy nagyon legyengült rákos beteg vagy mozgáskorlátozott, akkor nem alkalmas erre.

Erről viszont senki nem fog beszámolni.

okt. 25. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!