Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák lányok volt már olyan hogy néztek szex közbe? Esetleg engedtétek hogy beszáljanak?
Hazibuliban volt hogy nem zartuk be az ajtot es bejott egy masik srac es nezett en csak annyit mondtam hogy ne csak bamulj akkor szallj be
20L
Igen. Pasim egy buliban nagyon felizgatott. Tánc közben összebujva a csiklómat simogatta. Majd mikor már nem bírtam, leültünk egy félreeső kanapéra,tovább izgatott lassan,a szoknyát,bugyit félrehúzva. Aztán egy tök idegen srác mellénk ült, majd csak azon kaptam magam, hogy az ő ujja jár a puncimban, miközben a párommal csókolozunk. Annyira izgatott a helyzet, hogy csak annyit mondtam a páromnak, hogy nagyon akarom és jelzett az idegen pasinak, hogy mehet. Ő brutál durván megdugott ott a kanapén, ami csodálatos érzés volt, úgy hogy közben a párom kezét szorítottam. Utána a párom is megdugott full beindulva,keményen,gyorsan. Később még felmentunk hozzám együtt és csináltuk hármasban. Annyira akartam kipróbálni milyen mikor egyszerre van puncimban popsiba farok,úgy dugnak. Azóta persze már nem idegen a másik srác, rendszeresen összejárunk hármas vagy négyes szexre
21L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!