Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nagy méret nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nagy méret nagy élvezet? Ugyanolyan hosszú és vastag méret között is lehet élvezeti különbség?

Figyelt kérdés
okt. 22. 19:23
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
#17 Nekem 14cm a méretem. Ne áltasd te itt magad hogy a legjobb méreted van. Az enyém se az. Nem itt kezdődik a jó méret. 17-18cm a legjobb több nő kijelentése alapján. Nagy számok törvénye alapján van esélyem. Mint ahogy neked is, csak 1:10000hez a te az én esetemben 1:5000. Most tételezzük fel.
okt. 27. 15:12
 22/29 anonim ***** válasza:
14%

21.

Nem a 17-es vagyon de gondolom nekem szántad. Még mindig nő vagyok.

Nyugodtan beleloholhatod magad hogy neked kicsi és nem jó, ez még mindig nem attól függ. A 14 átlag, írtam érveket de téged se érdekel. Megsúgom hogy a 17-18 sok nőnek már nagy, főleg ha nem tudja használni, nagyon tud fájni. Ez tapasztalat, ahogy az is hogy a kisebbel lehet ugyan olyan jó mint egy naggyal. Ma már senki nem kommunikál, ciki beszélni mindenről. Inkább feltételezünk és szidjuk a másikat.

Nem értem ezeket a kérdéseket. Mindegyik ugyan arról szól. Férfiak eldöntik hogy a kicsi az nem jó de a nagy az nagyom, és szidják a nőket, általánosítanak és nem hallgatnak meg más véleményt. Csak akkor nincs értelme kiírni egy kérdést ha már eldöntötted hogy csak 1 fajta választ fogadsz el.

okt. 27. 15:21
 23/29 anonim ***** válasza:
42%
Legalább te jól láttod a helyzeted. Nem érdemes magatokat áltatni.
okt. 27. 15:22
 24/29 A kérdező kommentje:
#21 18-as valaszolónak ment.
okt. 27. 15:23
 25/29 A kérdező kommentje:
#23 Nem kell ezt leírni, van elég bajom. Nem kell tetézni
okt. 27. 15:24
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

A legjobb szex eddig a mostani párommal volt 13-14 cm között van neki.

Nem kompenzál semmit, mentálisan is egészséges. Szerintem ez a kulcs.

okt. 27. 15:25
 27/29 A kérdező kommentje:
#26 Mentálisan rendben voltam én is. Oknak volt okozata. Majd te is megunod és ugrasz szintet egy nagy méretre.
okt. 27. 15:27
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
#27 Ne feltétlen fog. Lehet ő a 100/1 nő, akinek elég a 14 centi.
okt. 27. 15:54
 29/29 anonim ***** válasza:
9%

27.

Miért ugranék ha nekem jó a párom?

Az ilyen férfiaktól mentsen meg minden nőt valaki.

Volt egy pasim. Neki 16 volt, ami az atlagtol nagyobb. Az elején normális volt, nem véletlenül jöttem vele össze. Láttam hogy valamitől szorong de ez nem ritka dolog, nem hagyok ott senkit emiatt.

Szépen lassan elkezdte mondogatni hogy a 16 az kicsi mert a nőknek csak a 18+ jó és el fogom hagyni egy nagyobb méretűvel. Amikor rájött ez akkor az ágyban sem tudott teljesíteni egyáltalán. Féltékeny volt és akaratos.

Nem akartam elhagyni, türelmes voltam, beszélgettünk, segíteni akartam de ő nagyon makacs volt.

Egy idő után elegem lett és szakítottam vele. Nem a mérete miatt hanem a viselkedése miatt. Persze ő meg se hallotta csak azt hajtogatta hogy menjek a pasimhoz és olyan vagyok mint a többi nő.

A páromnak kisebb és mégis jó mert nem a méretével van elfoglalva hanem velem. Ezt persze ha neki mondanám nem hinné el.

okt. 27. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!