Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek le nyelni a spermát?
Figyelt kérdés
okt. 22. 15:53
1/11 anonim válasza:
Már többször volt ez a kérdés! Leírták, hogy igen
2/11 anonim válasza:
Igekötők első szabálya: ha az igekötő közvetlen az ige előtt áll, akkor egybe írjuk. Általános iskola, alsó tagozat. Szívesen.
3/11 anonim válasza:
Volt olyan nap amikor 6x is a számba élvezett egymás után majd mind a hatszor le is nyeltem.
25/L
4/11 anonim válasza:
Akinek olyan párja van aki szereti lenyelni, nagyon becsülje meg és jelezze, hogy van ilyen mert azt gondolom, hogy nincs.
6/11 anonim válasza:
Minden alkalommal lenyeli a párom, sosem kértem, de nem különösebben tartok erre igényt. Megszakítani a szopást azzal, hogy nehogy a szájba menjen, rossz. De amikor már elélveztem, ugyan mit számít, hogy a másik lenyeli-e, vagy sem? Az már semmit nem ad hozzá utólag az orgazmushoz.
7/11 anonim válasza:
És még az ilyen nyomi el is hiszi, hogy lányok válaszolnak…
9/11 anonim válasza:
Na jó!? de melyik az igekötő??? És melyik az ige???
10/11 anonim válasza:
Mindig lenyelem van hogy jatszok vele elotte de minden alkalommal lenyelem ha a szamba elveznek
20L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!