Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit gondoltok erről több lent?
Figyelt kérdés
Ha egy pár találkozik (mondjuk távkapcsolst 1-2 hetente taliznak) valamelyik félnél es egyből szexel kezdi a pasi mikouben a nő szerint ezzel bőven lehetne várni vagy számára neknos fontos hogy legyen szexokt. 21. 11:40
1/12 anonim válasza:
Szerintem aludj egyet. Ittasan én is mindig félre írok
3/12 Laylah válasza:
Mi tényleg távkapcsolatban vagyunk egyelőre (1200 km), kb. másfél havonta tudunk találkozni 2-3 hétre, de amint betesszük a lábunkat a lakásba, kb. azonnal egymásnak esünk.
4/12 anonim válasza:
Akkor van baj ha szexen kívül mást nem csináltok. Tehát ha taliztok, szexeltek, ültök otthon tvztek. Szexeltek. Majd kb mindenki megy a maga dolgára. Mert ez kb mint egy szexkapcsolat. De ha vannak programok, akkor belefér ez.
5/12 A kérdező kommentje:
4-
Nálunk kb úgy van hogy 2 hetente találkozunk es 2-3 napot töltünk együtt au oda éresem után kb le támad ami mindig változó hány óra. De szerintem ezzel lehetne várni estig és ha ki marad nekem nagyon azzal sincs bajom ezen kívül kb 2-3napbol 1-2x van szexuális tevékenység de kb el megyünk valahova mindeki csinál amit akar a házba fozunk stb
okt. 21. 12:23
6/12 anonim válasza:
Hát akkor mondd neki, hogy te most nem szeretnél csak később, nem kötelező szexelni ha te nem akarsz. De ha nem mondod, a barátod honnan tudja ezt?
Mióta vagytok együtt amúgy?
7/12 anonim válasza:
Ha nem akarsz szexelni minek van pasid.
Alig találkoztok, de ha kimarad az sem baj, mert neked még ez is sok.
8/12 A kérdező kommentje:
7es amit te valószínű nem tudsz de engem kiskoromban egeszen pici koromban meg erőszakoltak ennek hatására nagyon ritkán lehet orgazmust okozni nekem vannak olyan dolgok(nyalas) ami masnak jo de en pl meg sem érzem ennek tetejebe volt meg egy meg erőszakolasom már kis kamaszkent es néhány betegség..
okt. 21. 12:50
9/12 A kérdező kommentje:
6os egy éve vagyunk együtt
okt. 21. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!