Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult/előfordul, hogy megteszitek ezt a párotok kedvéért?
Figyelt kérdés
Előfordul esetleg néha nálatok az, hogy éppenséggel annyira nagyon-nagyon nem kívánjátok, de úgy vagytok, hogy különösebb bajotok sincs vele; Úgyhogy kb. levetkőztök, rendesen szétteszitek a lábatokat, a párotok meg jól megrak titeket, ahogy jólesik neki.[?]
⚥🤷♂️❔
okt. 20. 23:58
A kérdező szavazást indított:
Előfordulhat bármennyiszer : szeretem a párom, így nincs vele bajom.
Előfordul, de nem túl sűrűn, heti/havi 1-2 alkalommal.
Nem igazán szeretem az ilyet.
Határozottan elutasítom az ilyet. Csak akkor van bármilyen aktus, ha azt én (is) akarom.
Talán lehetne... de olyan tutyi-mutyi a párom, hogy meg sem kérdezi.
25 szavazat
2/4 anonim válasza:
Igen, de nem pontosan ebben a felfogásban.
3/4 anonim válasza:
Elég gyakori. Nekem elég lenne heti 1, neki nem, így sokszor van, hogy pl tévézés közben hagyom hogy dugjon. Legalább neki miért ne lehetne jó...
4/4 Laylah válasza:
Nem. Ha nagyon-nagyon nincs kedvem, annak oka van (extrém fáradtság, betegség, álmosság), egyéb esetekben pedig nem kell "megtenni érte, hogy legalább neki jó legyen", mert én is akarom. Képesek vagyunk néha a nap nagy részét ágyban tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!