Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önkielegites ,kinek mi a napi rekordja ?
Figyelt kérdés
Fiúkat és lányokat is kérdezem .okt. 20. 20:51
13/21 érdeklődő35 válasza:
8, de az utolsónál kb meleg levegő jött 😀 F
14/21 anonim válasza:
4, de azt sexben is tudom produkálni. Tiniként ment több is csak akkor még nem számoltam. 47F.
15/21 anonim válasza:
Öt-hat élvezésnél több nemigen volt egy napon belül, de legalább az utolsóknál is volt még némi "anyag". (F)
17/21 platinumhand válasza:
Emlékeim szerint 6-7, év elején diplomamunka és záróvizsga alatt kellett a stressz levezetés.
24F
20/21 anonim válasza:
Tizenévesen volt, hogy a nyári szünetben lényegében egész nap játszadoztam magammal. Nem tudom, hányszor élveztem el közben, elég sok lehetett, de mindig kívántam újra és újra.
Később egy éjszaka zsinórban azt hiszem négy (első barátnőmmel való első randi utáni éjjel; nagyon bejött a csaj :)); de lehet hogy öt is volt. A végére elvesztettem a fonalat a számolásban, végül csak álomba "ájultam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!